Arbeid & organisatie

Uw organisatie 'beter maken'!

Ook úw organisatie heeft te maken met veranderingen. De inhoud van het werk wijzigt continu, mede door alle technologische veranderingen die elkaar in rap tempo opvolgen. De krapte op de arbeidsmarkt neemt alleen maar toe. Hoe u mee blijft doen in deze snel veranderende markt?

Door medewerkers en leidinggevenden ‘beter te maken’. Door uw organisatie ‘beter te maken’. Perspectief kan u daar bij helpen. Want wij maken beter!

Hoe maakt u uw organisatie beter? 

Dat bepaalt u zelf. Iedereen kan analyseren waar binnen een organisatie de pijnpunten zitten. Maar wij helpen u uw prioriteiten helder te krijgen om daarna samen met u de juiste oplossingen te bedenken. Duurzame oplossingen.

Het ‘beter maken’ van uw bedrijf is dan ook geen eenmalige actie. Het is een continu proces. Daarom is het zo belangrijk om een visie te ontwikkelen en het onderdeel te laten worden van uw bedrijfsvoering.

Ondersteunen met een praktische aanpak

Wij geloven dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Het is dan ook essentieel een werkomgeving te creëren waarin uw medewerkers in iedere fase van hun loopbaan hun werk in goede gezondheid en met plezier kunnen uitvoeren.

Bevlogen medewerkers presteren beter. En alleen zo blijft uw organisatie meedoen in de markt. Wij zetten interventies in op het gebied van het verbeteren van uw organisatie (denk aan visieontwikkeling of medewerker tevredenheidsonderzoek) tot aan interventies op het gebied van:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • veilige arbeidsomstandigheden
  • gezonde leefstijl en vitaliteit.

Perspectief is op basis van haar jarenlange ervaring graag uw partner en kan u op alle gebieden ondersteunen met een praktische aanpak die uw organisatie daadwerkelijk beter maakt.

Meer informatie? contact
MTO

Medewerker tevredenheidsonderzoek

U wilt uw medewerkers een plek bieden waar zij energiek en gemotiveerd aan de slag zijn én blijven. Ook in uitdagende tijden, waarin verandering een constante factor is en er meer moet gebeuren met minder tijd en minder mensen.

Een goed geregeld onderzoek geeft u helder inzicht in de vitaliteit en wendbaarheid van uw mensen, zodat u er samen het maximale uit kunt halen. 

Meer informatie? MTO
PSA

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

Psychosociale arbeidsbelasting vormt een grote uitdaging in het voorkomen van verzuim. Het aandeel verzuim met een psychische en psychosomatische oorzaak ligt inmiddels ruim boven de 30%. 

De bekendste vormen van PSA zijn werkdruk en werkstress, pesten, agressie en ongewenste omgangsvormen. Oorzaken en oplossingen zijn vaak divers en vragen een specifieke aanpak.

Meer informatie? PSA