werk
op zoek naar (ander) werk

Externe re-integratie

Hulp bij het vinden van (ander) passend werk?

Je bent op zoek naar een baan. Vanwege uitval dreig je je baan te verliezen en is jouw loopbaan dringend toe aan een nieuwe koers of je zoekt een organisatie die oprecht met je meedenkt en begrijpt wat het betekent als je met beperkingen de arbeidsmarkt op moet. 

Misschien werk je nog gedeeltelijk en zoek je effectieve begeleiding om hier het maximale uit te halen? Wat de reden ook is, Perspectief helpt je graag verder en draagt zorg voor het behoud van een goed inkomensniveau. Wij werken landelijk en hebben dus altijd een vestiging bij je in de buurt.

Concreet zicht op meer arbeidsmogelijkheden? 

Onze samenwerking begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin wij graag horen wat er precies speelt. Jouw wensen koppelen we aan reële arbeidsmogelijkheden en slagingskansen. Ook geven wij stap-voor-stap inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken bij het zoeken van een nieuwe baan. 

Wij begeleiden je bij het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw talenten en kwaliteiten. Daarbij kennen wij de lokale arbeidsmarkt en maken wij de vertaalslag tussen jouw toegevoegde waarde en het aanbod van werk. Wij gebruiken hierbij ‘slimme’ systemen, zoals een unieke zoekmachine voor zowel vacatures als werkervaringsplaatsen. Daarnaast zetten wij jobhunters in, waardoor wij zeer succesvol zijn in het uitplaatsen van onze kandidaten.

Perspectief maakt beter! 

Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van echte verbinding met mensen. Onze begeleiding is erop gericht kandidaten naar passend werk voor de langere termijn te begeleiden. Voor iedereen bestaan er kansen, dus ook voor jou!

Wij leveren maatwerk

Een externe re-integratie (tweede spoor) traject kan sterk variëren in duur en inzet van specifieke modules. Een losse intake is mogelijk, maar ook een volledig maatwerktraject. Ook bieden wij trainingen en diverse assessments aan. Wij stemmen een traject altijd af op jouw specifieke vraag, situatie en organisatiecontext.

Contact

Een kennismaking, goed gesprek of gericht advies? Neem contact met ons op of laat ons je bellen (vul dan hieronder je telefoonnummer in en klik op 'Versturen').

Bel mij op dit telefoonnummer
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.