arbo
perspectief maakt beter
Contact arbodienst Perspectief
Goedendag! Kan ik u helpen?
8:30 - 17:00, ma-vr
stuur een mail

Arbodienstverlening

Perspectief maakt beter!

Wij geloven dat het mogelijk is dat in elk type organisatie het verzuim ten gevolge van ziekte tot een minimum kan worden beperkt.

Het blijkt dagelijks dat door de inzet van de werkgever, de werknemer en de expertise van Perspectief, verzuim kan worden voorkomen en herstel kan worden bevorderd inclusief een snelle en duurzame re-integratie.

Laag verzuim

Perspectief brengt bestaande kennis, ervaring en nieuwe inzichten bij elkaar en ontwikkelt nieuwe oplossingen. Een laag verzuim is het resultaat van passie, toewijding en doorzettingsvermogen. We ondersteunen werkgevers bij de (groei naar) eigen regie of ontzorgen ondernemingen volledig met onze full service dienstverlening. 

Snelle re-integratie

Het belangrijkste resultaat van onze manier van kijken, denken en handelen is dat verzuimende werknemers snel en goed worden begeleid. Een snelle en goed begeleide re-integratie, zorgt voor een positief arbeidsklimaat, weinig verzuim en dus lage schade ten gevolge van ziekteverzuim. 

Verzuimexpert in ziekteverzuim

Perspectief heeft 15 jaar ervaring als een onderscheidende arbodienst en beschikt over een zeer gemotiveerd team van professionals en slimme (ICT)oplossingen. De ingrediënten voor een topoplossing op maat!