inzicht
stuur je eigen loopbaan

Assessment

Meer inzicht in jouw kwaliteiten en mogelijkheden?

Perspectief kan je hierbij helpen! Zelfkennis en zelfontwikkeling zijn steeds belangrijker om zelf sturing te kunnen geven aan je loopbaan. 

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in je huidige functie? Of ben je juist toe aan een nieuwe uitdaging en wil je weten of jouw stappen de juiste zijn? Of loop je in je functie tegen dingen aan, waarbij je inzichtelijk wilt hebben hoe je daarin kunt groeien? Wij helpen je graag verder in het zelf sturen van je loopbaan. 

Een maatwerk assessment met oog voor jou!

Wij starten altijd met het inzichtelijk maken van jouw kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden. In een telefoongesprek stemmen we met elkaar af wat Perspectief in jouw situatie kan betekenen. Op basis van jouw vraag en doelstelling wordt een onderzoeksdag voorbereid. Deze kan uit meerdere onderdelen bestaan, zoals cognitief denkvermogen, persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden. 

Wij werken met professionele acteurs die jou op prettige wijze feedback geven over jouw gedrag. Er is ruimte voor verdieping en zelfreflectie tijdens een uitgebreid gesprek. Een assessmentpsycholoog is bij het hele onderzoek betrokken en bespreekt aan het eind van de dag op hoofdlijnen de bevindingen en adviezen. 

Vervolgstappen

Er wordt een persoonlijk adviesrapport opgesteld. Ter afronding kan ook nog een (telefonisch) borgingsgesprek met de psycholoog ingepland worden.

Wanneer jouw werkgever bij het assessment betrokken is, ontvangt deze de rapportage ook. Uiteraard alleen na toestemming van jou. Optioneel is om in een driegesprek de uitkomsten met elkaar te bespreken en afspraken te maken over vervolgstappen. Ook hierin kan Perspectief ondersteuning bieden.

Perspectief maakt beter!

Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van echte verbinding met mensen. Vanuit deze verbinding ontstaat vertrouwen en ruimte om op persoonlijke wijze het zelfinzicht van mensen te vergroten en ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen. Zo blijf jij aan het stuur van jouw eigen loopbaan en vergroot je de kans om met plezier te werken in een functie die bij je past!

Wij leveren maatwerk

In een assessment kunnen verschillende modules (cognitief denkvermogen, persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden) ingezet worden. Daarnaast bieden wij e-assessments aan, waardoor het mogelijk is om (een deel van) het onderzoek op afstand te doorlopen. Wij stemmen een assessment altijd af op jouw specifieke vraag en situatie.

Contact

Een goed gesprek of gericht advies? Neem contact met ons op of laat ons je bellen (vul dan hieronder je telefoonnummer in en klik op 'Versturen').

Bel mij op dit telefoonnummer
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.