traject
loopbaan & kwaliteiten

Adviestraject

Aan het stuur van jouw loopbaan!

Weet jij niet goed welke loopbaan  past bij jouw kwaliteiten? Vind je het lastig om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan door de juiste keuzes en concrete stappen te zetten? Perspectief kan je hierbij helpen!

Wil jij een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten en passies en waarin jij jezelf vitaal voelt en plezier hebt? En wil jij daarin leren om zelfstandig keuzes te maken en stappen te zetten? Ga een loopbaanadviestraject bij ons aan en stuur jouw loopbaan in de richting  die beste aansluit bij jouw kwaliteiten en passies.

Een loopbaanadviestraject met oog voor jou!

Wij starten altijd met het inzichtelijk maken van: 

  • jouw loopbaanvraag
  • de doelen die je wilt behalen
  • jouw wensen over het traject.

Na het persoonlijke intakegesprek ontvang je een Plan van Aanpak. Een adviestraject bestaat uit meerdere gesprekken met een loopbaancoach en reflectieopdrachten tussen de afspraken door. Een traject wordt afgesloten met een rapportage waarin concrete adviezen en vervolgstappen worden gegeven, uiteraard in relatie tot het doel dat jij wilt behalen.

Wil jij loopbaanadvies?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-438700 en vraag naar de afdeling Arbeidsmobiliteit of stuur een mail naar info@perspectief.eu. Je kunt ook het online contactformulier gebruiken. 

Vervolgstappen

Er wordt een persoonlijk adviesrapport opgesteld. Wanneer je werkgever bij het adviestraject betrokken is, ontvangt deze ook een rapportage (uiteraard alleen met jouw toestemming). 

Een loopbaanadviestraject leidt vaak tot een keuze ten aanzien van jouw loopbaan. Perspectief biedt ook begeleiding bij vervolgstappen die je wilt zetten om jouw doel te bereiken, bijvoorbeeld in de vorm van een outplacementtraject.

Perspectief maakt beter!

Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van verbinding. Vanuit deze verbinding ontstaat vertrouwen en ruimte om op persoonlijke wijze het zelfinzicht van mensen te vergroten en een passende loopbaan in kaart te brengen. Zo blijf jij aan het stuur van je eigen loopbaan staan en vergroot je de kans om met plezier te werken in een functie die bij je past! 

Bel of mail ons voor een goed gesprek of gericht advies! Contactformulier