loopbaancheck perspectief
Tijdelijk gratis voor bepaalde doelgroepen

Loopbaancheck

Werken aan een duurzaam toekomstperspectief

Met de loopbaancheck krijg je als medewerker ondersteuning van een loopbaanadviseur om na te denken over persoonlijke kwaliteiten, loopbaanwaarden en motivatie en krijg je advies over ontwikkelmogelijkheden gericht op een duurzaam toekomstperspectief.

Want als je loopbaanFIT bent, ben je in iedere fase van je loopbaan in staat om je werkvermogen optimaal te benutten!

Wat houdt de loopbaancheck in?

In de huidige arbeidsmarkt is het steeds meer van belang dat je actief sturing geeft aan jouw eigen loopbaan, daarin zelfstandig keuzes maakt en concrete stappen zet. De loopbaancheck kan je daarbij helpen. Dit is de Perspectief loopbaancheck: 

  • Het maken en bespreken van een uitgebreide loopbaantest en arbeidsmarktscan
  • 2 individuele loopbaangesprekken met een van onze adviseurs op een van onze regiokantoren of online
  • Een rapportage met de uitkomst van jouw loopbaantest en arbeidsmarktkansen
  • Advies over eventuele mogelijke vervolgstappen
  • Ben je op zoek naar ander werk? Je kunt 3 maanden gebruik maken van een persoonlijke online omgeving die helpt bij het vinden van passende vacatures.  

STAP-budget gratis ontwikkeladvies 

STAP staat voor Stimulans Arbeidsmarkt Positie en is een subsidieregeling van de overheid. Deze subsidieregeling vanuit de overheid is alleen beschikbaar voor medewerkers (18+) met een opleidingsniveau tot en met mbo 2. Het ontwikkeladvies is gericht op het stimuleren van reflectie op de loopbaan en om een reëel beeld te schetsen van het toekomstperspectief op de arbeidsmarkt of in het huidige werk. Wat het ontwikkeladvies inhoudt, lees je hierboven.

Vanaf 1 april gaan we van start! Inschrijven kan al middels onderstaand inschrijfformulier. Mocht je gebruik willen maken van het gratis ontwikkeladvies, vergeet dan niet het vinkje (Ja, ik kom in aanmerking voor gratis deelname d.m.v. het STAP-budget (opleidingsniveau tot en met mbo 2)) aan te zetten. 

Waarom kiezen voor Perspectief?

Perspectief is specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Onze drive is mensen en organisaties helpen om hun mogelijkheden en talenten optimaal te benutten, nu en op de langere termijn. Onze begeleiding kenmerkt zich door een open en respectvolle benadering. Dankzij onze landelijke dekking, is er altijd een vestiging bij je in de buurt!

Aanmelden?

Vul onderstaand aanmeldformulier in.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop Binnendienst via(Telefoonnummer)of via verkoopbinnendienst@perspectief.eu. Onze collega's staan je graag te woord!

Voor- en achternaam
Straatnaam, huisnummer
Postcode en woonplaats
Geboortedatum
E-mailadres
Telefoonnummer
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.