loopbaancheck perspectief
loopbaancheck
(tijdelijk gratis!)

Loopbaancheck - tijdelijk gratis!

Werken aan een duurzaam toekomstperspectief

De subsidie vanuit NL leert door is per 1 december 2020 opnieuw beschikbaar. Dus, wil jij met ondersteuning van een professionele loopbaanbegeleider aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en werken aan een duurzaam toekomstperspectief?

Neem de regie over jouw loopbaan!

Meld je nu alvast aan voor de  gratis loopbaancheck (via het formulier onderaan deze pagina). Je komt op onze wachtlijst te staan en wij nemen contact met je op.

Wat houdt de loopbaancheck in?

In de huidige arbeidsmarkt en coronatijd is het steeds meer van belang dat je actief sturing geeft aan jouw eigen loopbaan, daarin zelfstandig keuzes maakt en concrete stappen zet. De loopbaancheck kan je daarbij helpen. Dit is de Perspectief loopbaancheck: 

  • Het maken en bespreken van een uitgebreide loopbaantest en arbeidsmarktscan
  • 2 individuele loopbaangesprekken op één van onze regiokantoren of online
  • Een rapportage met de uitkomst van jouw loopbaantest en arbeidsmarktkansen
  • Advies over eventuele mogelijke vervolgstappen
  • Ben je op zoek naar ander werk? Je kunt 3 maanden gebruik maken van een persoonlijke online omgeving die helpt bij het vinden van passende vacatures.

Voor wie is het ontwikkeladvies bedoeld?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd (werknemers, ZZP’ers, flexwerkers, werkzoekenden en ondernemers) kan ontwikkeladvies krijgen.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Vul het online contactformulier onder aan deze pagina in (scroll naar beneden). Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Waarom kiezen voor Perspectief?

Perspectief is specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Onze drive is mensen en organisaties helpen om hun mogelijkheden en talenten optimaal te benutten, nu en op de langere termijn. Onze begeleiding kenmerkt zich door een open en respectvolle benadering. Dankzij onze landelijke dekking, is er altijd een vestiging bij je in de buurt!

Heb je nog vragen?

Dan kun je bellen met (Telefoonnummer). We helpen je graag verder! 

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Perspectief kan vrijwel al haar diensten blijven aanbieden, zij het soms op een aangepaste manier (bijvoorbeeld online). Wij zijn u – ook in coronatijd – graag van dienst! Neem gerust contact met ons op.

Ik meld mij aan voor de gratis loopbaancheck!

Naam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
Telefoon
E-mailadres
Adres
Postcode + woonplaats
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.