Overname Jennix

Informatie klanten

Welkom bij Perspectief! Wij zijn blij dat de medewerkers en klanten van Jennix bv onderdeel uitmaken van Perspectief Groep bv.

Wij zien uit naar een langdurige en prettige samenwerking en we hopen dat u zult merken dat de gemaakte keuze ook voor u goed uitpakt. Voor u als klant blijven de financiële voorwaarden hetzelfde. Sommige praktische zaken zullen mogelijk veranderen. Op deze pagina geven we informatie over onze manier van werken.

Waarom Perspectief? 

Jennix zocht naar een partner die de organisatie verder kan professionaliseren en verduurzamen. Tijdens de gesprekken met Perspectief was er al snel sprake van een zeer goede chemie. De visie komt sterk overeen en het voelde goed! De medewerkers van Jennix blijven in dienst en krijgen met deze overname extra kansen.

Hoe bereik ik mijn contactpersoon?

Vooralsnog blijft Jennix bereikbaar via het huidige telefoonnummer (038 - 426 8551) en is Gineke Eilander uw eerste aanspreekpunt. Wanneer dit wijzigt verneemt u dit van ons. De e-mailadressen van de Jennix medewerkers blijven ook ongewijzigd.

Let op! Het faxnummer van Jennix is niet meer beschikbaar.

Blijft mijn contactpersoon hetzelfde?

Voor sommige klanten wel. De collega’s van Jennix; Gineke Eilander, Gerdien Steendam, Nicolette Falkenburg en Willem Hulst blijven in dienst. Indien u een andere contactpersoon krijgt, brengen wij u hier persoonlijk van op de hoogte!

Vinden afspraken op dezelfde locaties plaats?

Hierover maakt u altijd afspraken met uw contactpersoon. Perspectief beschikt over meerdere locaties, verspreid door het hele land. Ook hiervan mag gebruik gemaakt worden. Bekijk de locaties hier.

Wat gebeurt er met mijn lopende trajecten?

Perspectief werkt met een eigen ontwikkeld cliëntvolgsysteem, genaamd CAMAS.

Trajecten die op 1 oktober 2018 al langer dan 3 maanden lopen, blijven we volgen in Jennix Online. Onlangs gestarte trajecten (3 maanden of korter) worden overgezet naar CAMAS, zodat de cliënt direct beschikt over de voordelen van CAMAS. De rapportages zullen iets afwijken van wat u gewend bent; onze collega’s lichten dat graag persoonlijk aan u toe.

Let op! Heeft u nog trajecten lopen in Jennix Online? Dan kunt u hier inloggen.

Facturatie

Facturen ontvangt u van Perspectief, maar nog wel vanuit het 'label' Jennix (voorbeeld). Wanneer een traject door Perspectief wordt uitgevoerd - en de facturatie dus ook - wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Blijf op de hoogte!

Deze pagina wordt bijgewerkt, zodra er zaken wijzigen. Het is daarom interessant om deze pagina zo nu en dan opnieuw te bezoeken.

Meer weten over Perspectief? Bekijk onze bedrijfsfilm!