training
"agressie en weerbaarheid"

Training "Agressie en weerbaarheid"

Krijg grip op vervelende werksituaties

Een aantal jaar geleden waren de buschauffeurs veelvuldig in het nieuws vanwege agressieve passagiers. Helaas komt agressiviteit ook in de zorg voor, onder baliemedewerkers (bijvoorbeeld apothekers), maar ook docenten krijgen er te vaak mee te maken. 

Onze maatschappij wordt steeds mondiger, wat regelmatig resulteert in vervelende situaties. Soms komt zelfs fysiek geweld voor, maar in de meeste gevallen blijft de vorm van agressie 'beperkt' tot scheldende klanten, snauwende cliënten en boze ouders. Een ding is zeker: het maakt uw werk er niet leuker op. 

Leer professioneel om te gaan met agressie!

Wilt u meer grip krijgen op vervelende situaties en bij agressie de situatie terug kunnen brengen naar een normale verstandhouding? Perspectief biedt de workshop “Agressie en weerbaarheid” aan. 

Mensen kunnen op verschillende manieren reageren op uw werkzaamheden of op wat u tegen hen zegt. U leert vanuit uw eigen gedragsprofiel (DISC) situaties van agressie en vervelend gedrag herkennen en hoe u in deze situaties vanuit uw sterke kanten kunt optreden. Een praktische training met veel voorbeelden uit de praktijk. 

Training "Agressie en weerbaarheid"

De training is een dagdeel van 9:00 - 12:30 uur op onze locatie in Harderwijk (Selhorstweg 99). De vergoeding bedraagt € 299,- per persoon, inclusief koffie/thee, cursusmateriaal en het DISC persoonlijkheidsprofiel. De workshop kan ook incompany afgenomen worden. Informeer bij onderstaande contactpersoon.

Aanmelden training Agressie en weerbaarheid

Voor aanmelden of vragen mailt u naar moniquepet@perspectief.eu of bel (Telefoonnummer) en vraag naar Monique Pet.

Bekijk ook: Verzuimtraining