Detailhandel tuin en bloem

Voordelen voor bloemisten

Waarom samenwerken met Perspectief? 

  • Perspectief heeft een jaren lange samenwerking met VBW
  • Wij hebben een aantal vaste verzuimconsultants speciaal voor bloemisten
  • De verzuimconsultant kent de sector en houdt hier rekening mee in de adviezen voor re-integratie
  • Door rekening te houden met de sector verloopt de re-integratie voorspoediger en wordt een terugval voorkomen.

Voorbeeld VBW

De VBW is de belangenbehartiger voor de gevestigde bloemendetailhandel. Zo’n 1400 bloemenwinkeliers hebben zich aangesloten bij deze vereniging en kunnen terecht bij het VBW Verzuimloket. De VBW is sinds 1 januari 2006 klant van Perspectief.

Referentie

Bram Rijkers, Brancheorganisatie VBW

“De gedachte achter de dienstverlening van Perspectief sluit naadloos aan bij onze visie. Het 'samen met de ondernemer op een actieve manier het verzuim terugdringen', gaf voor ons de doorslag om met Perspectief in zee te gaan. Daarbij gewoon een goed gevoel. We hadden een klik tijdens de gesprekken en Perspectief schepte bij ons vertrouwen vanaf het eerste moment en dat is belangrijk. 

We moesten een keuze maken voor onze 1400 leden en Perspectief bleek de geschikte kandidaat voor de belangrijkste behoeften: een goede bereikbaarheid en het uit handen nemen van alle zorgen en sores rondom verzuim.

We openden het VBW Verzuimloket. Perspectief geeft hier invulling aan en biedt onze winkeliers op deze manier persoonlijke verzuimbegeleiding. Ook zorgt Perspectief ervoor dat onze winkeliers voldoen aan de arboverplichtingen. De meerwaarde vind ik dat Perspectief beoogt de ondernemer te ondersteunen en in opdracht van hem te werk te gaan.”

Interesse in onze diensten? Neem contact op! Doelgroepen & sectoren