Loopbaanadviestraject

Kwaliteiten van uw personeel optimaal benutten

Weet uw werknemer niet goed welke loopbaan bij zijn kwaliteiten past of  lijkt hij in de huidige functie niet op de juiste plek te zitten (zonder daar zelf bewust van te zijn). 

U wilt dat uw werknemer aan het stuur komt te staan van de eigen loopbaan, passende loopbaankeuzes maakt en met concrete vervolgstappen opvolgt. Op deze manier komt uw werknemer in een functie terecht waarin kwaliteiten maximaal benut worden en waarvan zowel uw organisatie als uw werknemer beter worden!

Een periode van bezinning op een passende loopbaan

Tijdens een loopbaanadviestraject gaan uw werknemer en de adviseur van Perspectief samen aan de slag met de loopbaanvragen van uw werknemer, zoals `Wat wil ik?', `Wie ben ik?', `Wat kan ik?' en `Wat ken ik?'. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan arbeidsmarktoriëntatie en het ombuigen van mogelijk belemmerende factoren op het gebied van loopbaansturing.

Tussen de gesprekken door is er tijd voor bezinning en reflectie door uw werknemer, welke ondersteund wordt door maatwerk opdrachten, vragenlijsten en/of testen. De adviseur spiegelt geregeld en bespreekt ook factoren die het maken van een bepaalde loopbaanstap mogelijk belemmeren.

Aan het einde van het adviestraject zit uw werknemer aan het stuur van de eigen loopbaan, heeft inzicht in een volgende passende loopbaanstap, loopbaanmogelijkheden in de toekomst en te nemen vervolgstappen. Het traject wordt afgerond met een gezamenlijk opgestelde rapportage waarin de uitkomsten en adviezen beschreven worden.

Contact

U wilt weten wat een passende loopbaanstap is voor uw werknemer? Neem contact op met de (Contactpersoon) via (Telefoonnummer) of  (Email).

Ga naar de hoofdpagina Loopbaanadvies met Perspectief