loopbaan
Uw mensen op de juiste plek!

Loopbaanadvies

Uw mensen op de juiste plek!

Wij zijn ervan overtuigd dat uw mensen op de juiste plek positief bijdragen aan de gezondheid van uw organisatie en werknemers. 

Het authentiek kunnen inzetten van kwaliteiten draagt bij aan het tonen van persoonlijk leiderschap, de werktevredenheid en de productiviteit. En niet onbelangrijk, het is een voorwaarde om vele gezondheidsklachten te voorkomen en bijkomend verzuim te verminderen.

In de huidige arbeidsmarkt is het steeds meer van belang dat werknemers actief sturing geven aan hun eigen loopbaan, daarin zelfstandig keuzes maken en concrete stappen zetten. Zelfinzicht en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke factoren. Onze adviseurs integreren deze factoren in hun begeleiding.

Onze aanpak

Wij beginnen altijd met een zorgvuldige inventarisatie van de loopbaanvraag. In een loopbaanonderzoek of loopbaanadviestraject, zoeken wij met behulp van verschillende instrumenten naar antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Zo komen we er gezamenlijk achter hoe en in welke omgeving de competenties en interesses van de kandidaat het beste ingezet kunnen worden. In een loopbaanadviestraject coachen wij uw werknemer ten aanzien van mogelijk belemmerende factoren op het gebied van de eigen loopbaansturing.

Perspectief maakt beter, zowel uw organisatie als uw mensen!