Perspectief neemt Novatief over

Novatief Werkzaken wordt per 1 januari overgenomen door Perspectief. Novatief heeft een uitgebreide en jarenlange ervaring in de begeleiding van medewerkers en werkzoekenden met vragen op het gebied van re-integratie, outplacement, loopbaanadvies, arbeidskundige diensten en coaching. Sinds 2002 werken zij voor verschillende grote en ook kleine opdrachtgevers in de regio Noord: Groningen, Drenthe en Friesland.

Eigenaar Karin Lelie: “Na 21 jaar met veel passie, inzet en enthousiasme het mooie bedrijf Novatief te hebben geleid, is er een moment aangebroken om deze nalatenschap te borgen en zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare en integere partij. Perspectief neemt hun motto ‘maakt beter’ op alle vlakken serieus, op een persoonlijke manier. We hebben er in die zin alle vertrouwen in om met Perspectief nieuwe wegen, inhoudelijk en persoonlijk, te bewandelen.

Eigenaar Gerda Faber: “Onze medewerkers kunnen we hiermee een goede toekomst bieden. Zo is het plezierig werken bij Perspectief waarbij medewerkers de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. De Novatief dienstverlening blijven we verzorgen vanuit ons vertrouwde pand aan de Balthasar Bekkerwei in Leeuwarden.”

Novatief, nieuwe wegen met Perspectief

Ook directeur Wim Wijnholds is blij met deze overname: “Tijdens mijn gesprekken met Karin en Gerda was er meteen een klik. Zo vinden ze het belangrijk om het werk vanuit hart te doen en te investeren in een goede samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast werken ze met passie, plezier en creativiteit. Onze visies sluiten dan ook goed op elkaar aan en dan hebben ze ook nog als missie ‘Novatief, nieuwe wegen met Perspectief’. 

Benieuwd naar meer informatie over Novatief?

Bekijk dan hun website