Online werkplekonderzoek

Perspectief op herstel

Nederland werkt massaal thuis in deze coronatijd. Maar hoe zit met de thuiswerkplek van uw medewerkers? We willen voorkomen dat uw medewerkers problemen aan het houding- en bewegingsapparaat (blijven) ervaren door hun thuiswerkplek of daardoor zelfs uitvallen. Het goed instellen van de werkplek is al voldoende om gezondheidsrisico’s te voorkomen of verhelpen. Perspectief helpt uw medewerkers hier graag bij door middel van een online werkplekonderzoek. 

Het werkplekonderzoek start met een interactief webinar over de algemene richtlijnen voor het goed instellen van de beeldschermwerkplek. Uw medewerkers krijgen uitleg over het optimaliseren van hun houdings- en bewegingsapparaat en over het herkennen van de valkuilen bij beeldschermwerk. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals de invloed van houding en beweging en tips & tricks voor een goede thuiswerkplek.  

Is er na het werkplekonderzoek behoefte aan een individuele vervolgafspraak? Dat kan! Via Microsoft Teams bestuderen wij de werkplek van uw medewerker en bekijken we de individuele aandachtspunten.

Wilt u meer informatie? 

Bekijk dan onze flyer of neem contact op met  Ron Wolters op 06-42013557 of met onze afdeling verkoop binnendienst op 0341-438710 of verkoopbinnendienst@perspectief.eu.

Bekijk meer diensten Perspectief op herstel