wga scan
stop de
verspilling

WGA Scan

“Hoe krijg ik mijn WGA schadelast omlaag?”

U heeft één of meerdere medewerkers in de WGA zitten. Dit kan uw bedrijf tonnen kosten. 

Gelukkig zijn er mogelijkheden om deze schadelast te beperken. We kijken hierbij niet alleen naar de voordelen voor de werkgever, maar ook naar de mogelijkheden voor uw medewerker.

WGA Scan, omdat u uw schadelast kunt beperken!

Onze specialisten brengen aan de hand van de WGA Scan en uw WGA dossiers uw situatie in kaart. Zo wordt duidelijk hoeveel uw schadelast precies is. U ontvangt vervolgens een rapportage en advies over maatregelen die uw WGA schadelast fors kunnen beperken. Zo krijgt u direct inzicht in hoe groot die besparingen zouden zijn.

U kunt ook zelf uw schadelast berekenen. Hier hebben wij een speciale tool voor ontwikkeld.

Voordelen

Sinds de introductie van de WIA in 2006 bent u als werkgever verantwoordelijk voor de WGA gevolgen. Deze heeft u privaat of via het UWV verzekerd, maar de schade wordt altijd op u als werkgever verhaald. Hieraan zijn soms ook voordelen verbonden, want mocht u eigen risicodrager zijn, dan kunt u meer direct op de (financiële) gevolgen van de WGA sturen. De begeleiding en re-integratie van uw medewerker is immers úw verantwoordelijkheid en niet langer die van het UWV.

Contact

Wilt u weten wat in uw specifieke situatie mogelijk is? Neem contact met ons op via  (Telefoonnummer)of mail naar (Email).

Ga naar de hoofdpagina Schadelastbeheersing