contact re-integratiebureau Perspectief
Goedendag! Kan ik u helpen?
8:30 - 17:00, ma-vr
stuur een mail

Assessments

Hoe krijg ik de juiste mensen op de juiste plaats?

U wilt het maximale uit uw mensen halen. Welk potentieel hebben uw werknemers in huis? Hoe vullen zij elkaar optimaal aan binnen uw team of organisatie? Hoe faciliteert u de ontwikkeling van uw werknemers? En hoe weet u of een potentiële kandidaat echt geschikt is voor de vacante functie?

Assessment biedt inzicht in kwaliteiten

Met een assessmentonderzoek krijgt u inzicht in de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van uw werknemers, maar ook in de geschiktheid van een sollicitant voor uw vacature. Het helpt u om het potentieel van uw werknemers maximaal te benutten, door hen op de juiste plek in de organisatie in te zetten, hen op aanvullende wijze te laten samenwerken en hen op een passende manier te faciliteren in hun ontwikkeling.

Altijd maatwerk

Wij geloven dat wanneer werknemers op de juiste plek zitten, dit positief bijdraagt aan de gezondheid van uw organisatie en uw werknemers. Zicht op de kwaliteiten van uw werknemers en het juist inzetten ervan, draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsklachten en bijkomend verzuim.

Wij leveren maatwerk. Daarom stemmen wij de assessment altijd af op uw specifieke vraag, functie-eisen en organisatiecontext. Of het nu gaat om een assessment als module in een breder mobiliteitstraject, als onderdeel van een individueel loopbaantraject of in een selectietraject!

Waarom assessments bij Perspectief? 

  • Persoonlijke benadering: aandacht voor de medewerker.
  • Professionele acteurs en instrumenten.
  • Een vaste assessmentpsycholoog als aanspreekpunt.
  • Altijd maatwerk.
  • Wij werken volgens de NIPcode (Nederlands Instituut voor Psychologen).
  • Heldere rapportages met duidelijke en concrete adviezen.
  • Mogelijkheid om het programma deels ‘online’ te doorlopen.

Contact

U wilt de juiste mensen op de juiste plaats? Neem contact op met de (Contactpersoon) via (Telefoonnummer) of  (Email).

Ga naar de pagina Arbeidsmobiliteit Loopbaanadvies