ProCompany

Perspectief neemt ProCompany over

Perspectief neemt per direct ProCompany over. Met de overname van de arbodienstverlener uit Berkel en Rodenrijs versterken we niet alleen onze positie in Zuid-Holland. Ook krijgen we er meteen een nieuw regiokantoor bij.

Directeur Wim Wijnholds is blij met deze overname: “Tijdens mijn eerste gesprek met de eigenaren Aart van der Wulp en Fred Veen was er meteen een klik. Zo staat bij ProCompany het gedragsmodel centraal in hun visie op verzuim. Of zoals ze zelf ook aangeven op hun website: ‘Verzuim is een vorm van gedrag en is het resultaat van keuzes.’ Onze visies sluiten dan ook goed op elkaar aan. Een tweede gesprek met Aart en Fred bevestigde ons gevoel. Met als gevolg dat we nu onze krachten bundelen. Een mooie kans voor beide partijen.”

ProCompany gaat in eerste instantie verder als zelfstandig bedrijf

Bij de onderhandelingen is de afspraak gemaakt dat ProCompany in eerste instantie onder hun eigen naam blijft werken. Voor de klanten van ProCompany verandert in principe dan ook niets. Zo behouden ze hun contactpersoon en de werkwijze blijft hetzelfde. Wim: “Uiteraard delen we al wel onze kennis en kunde en starten we op de achtergrond met de integratie.”

Met de overname krijgt Perspectief er een nieuw regiokantoor bij

Het kantoor in Berkel en Rodenrijs is volgens Wim in één klap ons grootste regiokantoor. “Na een verbouwing beschikken we straks over onder meer twaalf werkplekken en een grote vergaderruimte voor ongeveer 25 mensen. Ik zie het echt als een nieuwe ontmoetingsplek. Met zelfs (en dat is voor een regiokantoor van Perspectief een primeur) een bemande receptie.”

Klanten ProCompany verzekerd van nog betere dienstverlening

Ook Aart van der Wulp en Fred Veen van ProCompany zijn verheugd over deze ontwikkelingen. Aart: “Naast het feit dat onze visies op elkaar aansluiten, verbeteren we onze dienstverlening. Perspectief beschikt namelijk over veel deskundigheid. Van verzuimconsultants tot coaches. En van bedrijfsartsen tot arbeidsdeskundigen. Dat verzekert onze klanten van een multidisciplinaire aanpak.” Fred: “Maar ook voor ons eigen personeel biedt deze overname veel kansen. Zo is het plezierig werken bij Perspectief. Medewerkers krijgen echt de ruimte om zich te ontwikkelen. Kortom, ze komen in een warm bad terecht.”

Benieuwd naar meer informatie over ProCompany?

Bekijk dan hun website

Heeft u vragen over de overname van ProCompany?

Dan kunt u mailen naar Chris Mulder, communicatie Perspectief.

Meer informatie over Perspectief Missie & Visie Bedrijfsfilmpje