Goedendag kan ik u helpen?
8:30 - 17:00, ma-vr
stuur een mail

Arbodienst Wormer

Preventie & verzuim

Bent u op zoek naar een arbodienst in Wormer en omgeving? Arbodienstverlener Perspectief helpt niet alleen bij de re-integratie bij ziekteverzuim, maar ook bij het voorkomen van verzuim.

Contact

(Telefoonnummer) 
(Email)

Bezoekadres:
Mercuriusweg 5
1531 AD Wormer

Verzuimreductie - onze werkwijze in het kort

Elk bedrijf dat zich bij ons aansluit krijgt een vaste contactpersoon, de verzuimconsultant (casemanager verzuim). In samenspraak met u kunnen wij de volledige verzuimbegeleiding overnemen (denk aan de Wet verbetering poortwachter) of ondersteunen wij u juist naar (meer) Eigen Regie. Een voorbeeld van ondersteuning hierbij is onze Verzuimtraining. U leert om op een goede manier zelf de verzuimgesprekken te houden, bijvoorbeeld een frequent verzuimgesprek. Wij weten hoe lastig dat kan zijn!

Korte lijnen

Onze verzuimconsultants zijn specialist in preventie & verzuim. Daarnaast vindt u bij ons alle aanverwant specialismen onder één dak, zoals arbeidsdeskundigen voor het uitvoeren van het arbeidskundig onderzoek en coaches (bijvoorbeeld bij een burn-out). Wij hebben ook bedrijfsartsen in dienst. Deze worden nooit ‘zomaar’ ingezet, maar natuurlijk wel bij medische ziekte en langdurig verzuim. Door deze specialisten in huis te hebben zijn de lijnen kort.

Uw verzuimbeleid op orde?

Wilt u graag ondersteuning bij uw verzuimbeleid? Wilt u sancties van het UWV voorkomen? Bekijk onze abonnementsvormen of neem direct contact met ons op!

Arbodienst verplicht?

Werkgevers zijn op grond van de Arbowet en het Arbeidsomstandighedenbesluit verplicht zich in de ziekteverzuimbegeleiding bij te laten staan door een (arbodienst met) bedrijfsarts. Perspectief heeft alle expertise in huis, waardoor interventies vaak snel kunnen worden ingezet en (onnodig) verzuim bovendien kan worden voorkomen!

Arbodienstverlening met Perspectief. Wij kijken anders, wij maken beter!