PerspectieFIT on the Road

Sponsoractie Peru

In oktober 2018 reisde een groep van 21 Perspectief-collega's af naar Peru. Na ruim 15 jaar van betrokkenheid bij Compassion werd een wens werkelijkheid: het ontmoeten van de sponsorkinderen en de impact van het werk van Compassion met eigen ogen zien.

Naast de ontmoeting met de kinderen heeft de groep twee Moeder-Kindprojecten bezocht en vooraf geld ingezameld om deze projecten een jaar lang te financieren. Na het ontmoeten van de moeders en baby's is het doel bijgesteld. We willen deze projecten niet één, maar vijf jaar financieren!

Fietsen voor de moeders

Het financieren doen we door als collega's allerlei acties te organiseren. Perspectief en Camas IT hebben daarom de handen ineengeslagen. Als Vitaalste Bedrijf van Nederland willen we in drie dagen tijd alle vestigingen op de racefiets aandoen. De wielrenners kunnen zich laten sponsoren. We hebben ons tot doel gesteld om met deze actie 50.000 euro binnen te halen. Dat zou super gaaf zijn, want dat maakt een derde Moeder-Kindproject mogelijk!

Doneren

Hoe gaan we ’t doen?

De tocht zou plaatsvinden in juni 2020. Vanwege de coronacrisis hebben wij 'PerspectieFIT on the Road' verplaatst naar 2021.

Op maandag 14 juni 2021 starten we om 8:00 uur aan de Selhorstweg om de eerste etappe richting Apeldoorn te fietsen. Na het startschot vertrekken we via Camas IT naar Apeldoorn. We rijden met een gemiddelde van 28km p/u en houden per vestiging ongeveer 15 minuten pauze. Elke dag eindigen we na 4 á 5 etappes en gemiddeld 210km rond 17:00 uur bij de laatste vestiging van die dag.

Collega’s kunnen drie dagen fietsen, maar ook één hele dag of een aantal etappes op een dag.  Perspectief regelt een ‘bezemwagen’ die voorzien is van sportdrank, bananen, krentenbollen, repen, water, binnenbandjes, pomp, etc., zodat de meefietsende collega’s het eind zonder al te veel vertraging kunnen behalen. Daarnaast regelt Perspectief een plaatselijke accommodatie voor de meerdaagse fietsers inclusief avondeten en ontbijt.

Route

De route rijden we rechtsom; op dag 1 van Harderwijk via Apeldoorn, Ede, Houten en Den Bosch naar Breda. Op dag 2 van Breda via Berkel & Rodenrijs en Amstelveen naar Heerhugowaard. Op dag 3 van Heerhugowaard via de veerpont naar Heerenveen, Zwolle om vervolgens weer te eindigen in Harderwijk.

Wil jij ons sponsoren? 

Dat kan door te klikken op onderstaande button. Klik een bedrag aan of kies zelf een bedrag en betaal direct via iDeal.

Doneren