PerspectieFIT on the Road 2022

Sponsoractie Moeder-Kindprojecten Peru

In oktober 2018 reisde een groep van 21 Perspectief-collega's af naar Peru. Na ruim 15 jaar van betrokkenheid bij Compassion werd een wens werkelijkheid: het ontmoeten van de sponsorkinderen en de impact van het werk van Compassion met eigen ogen zien.

Naast de ontmoeting met de kinderen heeft de groep twee Moeder-Kindprojecten bezocht en vooraf geld ingezameld om deze projecten een jaar lang te financieren. Na het ontmoeten van de moeders en baby's is het doel bijgesteld naar vijf jaar. Nu het einde van het vijfde jaar in zicht komt, heeft Perspectief besloten de projecten voorlopig te blijven ondersteunen.

Fietsen voor de moeders

Het financieren doen we door als collega's allerlei acties te organiseren. Perspectief en Camas IT hebben dit jaar de handen ineengeslagen. Als Vitaalste Bedrijf van Nederland wilden we in vier dagen tijd alle vestigingen op de fiets aandoen. De fietsers lieten zich sponsoren. We hebben ons tot doel gesteld om met deze actie 60.000 euro binnen te halen. Dat houdt in dat we de projecten in Ambo en Amarilis voor de komende drie jaar financieel kunnen steunen.

Het was geweldig!

Maandag 13 t/m donderdag 16 juni was PerspectieFIT on the Road. Er werden verschillende afstanden gefietst. In totaal deden 37 fietsers mee. De pitstops gingen langs maar liefst 12 regiokantoren..

Eendaagse: 10 fietsers (3 stadsfietsers, 7 racefietsers)
Tweedaagse: 10 fietsers
Vierdaagse: 17 fietsers (waarvan 11 de volledige vier dagen gefietst hebben!)

Opgehaalde bedrag: 53.887 euro (15 juni 2022).

PerspectieFIT on the Road in beeld

Dit was de route (vierdaagse)

Wil jij ook nog een bijdrage doen?

Dat kan! Elk jaar is er een nieuw bedrag dat wij inzamelen. Via onze actiepagina bij Compassion kan ook jij bijdragen aan de Moeder- en babyprogramma's in Peru.