Opleiding bedrijfsarts

Perspectief gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen

Bedrijfsartsen laten aansluiten bij onze missie, visie en kwaliteitseisen. Een mooie ambitie en inmiddels ook werkelijkheid. Perspectief is namelijk door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten erkend als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen.

Met een professioneel team van twaalf bedrijfsartsen garanderen wij artsen in opleiding tot specialist (aios) een goede praktijkopleiding. Daarbij werken we samen met zowel het opleidingsinstituut NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) als het SGBO (Sociaalgeneeskundige Beroepsopleiding Arbeids- en bedrijfsgeneeskunde). Zo kunnen wij artsen opleiden in verschillende regio’s.

Ruimte voor ontwikkeling

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door daadkracht, transparantie en focus op duurzaamheid. Medewerkers voelen zich veilig en krijgen veel vrijheid en vertrouwen. Er is volop ruimte voor ontwikkeling. Zo ook dus voor het opleiden van een talentvolle aios tot professional.

Extra mogelijkheid bij zoektocht naar bedrijfsartsen

Bij Perspectief zoeken we bedrijfsartsen in verschillende regio’s. Bijvoorbeeld in de regio’s Noord-Nederland, Midden-Nederland en Zuid-Nederland. Daarom helpt het dat we nu ook als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen aan de slag kunnen. Zo startte bij ons een 31-jarige basisarts. Met haar is destijds de afspraak gemaakt dat ze de opleiding tot bedrijfsarts gaat volgen. 

Carine, bedrijfsarts in opleiding bij Perspectief

"Sinds februari 2017 werk ik bij Perspectief als arts, waarbij ik een rol vervul in de verzuimbegeleiding. Omdat ik de opleiding tot bedrijfsarts ga volgen, werk ik onder supervisie van verschillende ervaren bedrijfsartsen. Deze supervisie is niet alleen praktisch goed geregeld, maar het is bovendien verrijkend om vanuit verschillende perspectieven mijn eigen visie op het vak te ontwikkelen."

Meer weten over Perspectief als opleider voor bedrijfsartsen?

Neem contact op met (Contactpersoon) (P&O): (Telefoonnummer) of mail naar  (Email).