Opleiding bedrijfsarts

Perspectief gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen

Bedrijfsartsen laten aansluiten bij onze missie, visie en kwaliteitseisen. Een mooie ambitie en inmiddels ook werkelijkheid. Perspectief is namelijk door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten erkend als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen.

Met een professioneel team van bedrijfsartsen garanderen wij artsen in opleiding tot specialist (aios) een goede praktijkopleiding. Daarbij werken we samen met zowel het opleidingsinstituut NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) als het SGBO (Sociaalgeneeskundige Beroepsopleiding Arbeids- en bedrijfsgeneeskunde). Zo kunnen wij artsen opleiden in verschillende regio’s.

Ruimte voor ontwikkeling

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door daadkracht, transparantie en focus op duurzaamheid. Medewerkers voelen zich veilig en krijgen veel vrijheid en vertrouwen. Er is volop ruimte voor ontwikkeling. Zo ook dus voor het opleiden van een talentvolle aios tot professional.

Extra mogelijkheid bij zoektocht naar bedrijfsartsen

Bij Perspectief zoeken we bedrijfsartsen in verschillende regio’s. Bijvoorbeeld in de regio’s Noord-Nederland, Midden-Nederland en Zuid-Nederland. Daarom helpt het dat we nu ook als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen aan de slag kunnen. Zo starten bij ons regelmatig basisartsen, met wie we de afspraak maken dat ze de opleiding tot bedrijfsarts gaan volgen. 

Bedrijfsartsen in opleiding aan het woord...

“Het opleidingstraject bij Perspectief is erg uitgebreid. Er wordt nauwkeurig gekeken naar jouw wensen en behoeften. Je kan overal meekijken en zo krijg je een totaalbeeld van alle facetten rondom de verzuimbegeleiding. Door te weten wat een ander doet begrijp je de adviezen beter en kan je makkelijker bepalen wie je moet benaderen voor bepaalde adviezen. Ik zou het opleidingstraject zeker aanraden. Na het inwerktraject voelde ik mij zelfverzekerd en klaar voor het echte werk.”
Nikki Soons, arts


“Sinds 2018 werk ik met veel plezier als arts voor Perspectief en volg daarnaast de opleiding tot bedrijfsarts. Waar Perspectief zich voor mij in onderscheidt: de collegialiteit en prettige werksfeer binnen het team van artsen en collega’s van alle andere disciplines, de samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen, alle benodigde expertise is in huis, het gemak waarmee je elkaar kan bereiken bijvoorbeeld voor overleg en 'last but not least': de supervisie die dagelijks goed geregeld is en je helpt om de kneepjes van het vak goed in de vingers te krijgen!”
Frank van der Velden, arts


"Sinds februari 2017 werk ik bij Perspectief als arts, waarbij ik een rol vervul in de verzuimbegeleiding. Nu ik de opleiding tot bedrijfsarts volg, werk ik onder supervisie van verschillende ervaren bedrijfsartsen. Deze supervisie is niet alleen praktisch goed geregeld, maar het is bovendien verrijkend om vanuit verschillende perspectieven mijn eigen visie op het vak te ontwikkelen. Binnen Perspectief heerst een heel prettige sfeer, waar op verschillende manieren actief in wordt geïnvesteerd. Hierdoor voelde ik me al binnen enkele weken erg op mijn plek binnen dit ‘jonge’ bedrijf."
Carine Provoost, arts

Meer weten over Perspectief als opleider voor bedrijfsartsen?

Neem contact op met Serieke Zeilstra: (Telefoonnummer) of mail naar  (Email).