Wij zijn op zoek naar bedrijfsartsen

Welkom bij Perspectief! Op deze pagina vind je vacatures, een video waarin wij laten zien wat we je te bieden hebben en verhalen van bedrijfsartsen die bij ons werken.

Waarom de overstap maken naar een kleinere/andere arbodienst?

Lex Cornelius (bedrijfsarts bij Perspectief) maakte de overstap van een grote landelijke arbodienst naar Perspectief. Lees hieronder zijn verhaal:

"De afgelopen 15 jaar heb ik met plezier gewerkt voor een grote landelijke Arbodienst. Door alle reorganisaties werd het werk er inhoudelijk niet leuker op. Sinds 1 oktober 2014 werk ik bij Perspectief. Als bedrijfsarts werk ik met name in de tweede lijn, met veel jonge, gemotiveerde verzuimconsultants. Doordat er hier ook veel arbeidsdeskundigen en coaches werken en we deskundigheid op het gebied van bijvoorbeeld mediation, veiligheid en gezondheid in huis hebben, krijg ik alle ruimte en tijd om mijn werk goed te kunnen doen. Voor mij als bedrijfsarts, maakt Perspectief haar naam helemaal waar." Bedrijfsarts Perspectief

Kom in contact met onze bedrijfsartsen

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jou, interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wil je graag eens meelopen met één van onze artsen of coschappen lopen bij Perspectief? Neem contact op met Leila Erkenova (staf bedrijfsarts): (Telefoonnummer) of leilaerkenova@perspectief.eu.

Perspectief: praktijkopleiding bedrijfsartsen

Perspectief is door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten erkend als gecertificeerd opleider voor bedrijfsartsen. Met een professioneel team van twaalf bedrijfsartsen garanderen wij een arts in opleiding tot specialist (aios) een goede praktijkopleiding. Lees meer...

Wil je meer informatie of direct solliciteren?

Neem contact op met Serieke Zeilstra (P&O): (Telefoonnummer) of mail naar  (Email). Zij vertelt je meer over de mogelijkheden voor jou en helpt je graag bij het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of het meelopen met een bedrijfsarts.

Scroll naar beneden voor de verhalen en vacatures.

Bedrijfsartsen aan het woord

Waarom werken zij bij Perspectief?

"In 2013 ben ik bij Perspectief gaan werken. Bij Perspectief wordt gebruik gemaakt van mijn deskundigheid op alle terreinen van bedrijfsgeneeskunde. Ik kan mijn professie uitoefenen zoals ik dat al jaren heb gewild. Perspectief kenmerkt zich door een hecht team met leergierige collega's die open staan voor veranderingen en verdere ontwikkeling. Er is een cultuur waarin iedereen gelijk is en we met elkaar een gezamenlijk doel nastreven. Ja, Perspectief maakt beter!"
Leila Erkenova, staf bedrijfsarts


"Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Perspectief. Werken op inhoud en op kwaliteit, dat is wat ik heb kunnen vinden bij Perspectief. Het is een jonge en dynamische organisatie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Doordat we werken vanuit taakdelegatie, krijg ik de ruimte om me bezig te houden met de inhoud. Dit is toch wat we als bedrijfsarts graag willen?"
Olav van den Eeden, arts

"Mijn naam is Wil Duits, ik werk al sinds 2007 samen met Perspectief. Perspectief is uniek in zijn werkwijze, de medewerkers zijn goed opgeleid en zijn ingesteld op samenwerken. Er wordt zorgvuldig gewerkt, zeker op het gebied van privacy. Als bedrijfsarts heb je een centrale rol. Het is aan te bevelen om voor Perspectief te werken, het is een fijne groep mensen, de administratie is goed geregeld en er is een goed automatiseringsprogramma voorhanden. Kortom, kom eens praten."
Wil Duits, ZZP bedrijfsarts


"Perspectief bestaat uit een mooie groep mensen, waarbij kwaliteit van dienstverlening belangrijk is. We helpen elkaar daarin als collega’s door elkaar veel op te zoeken. Als bedrijfsarts heb je ook voldoende (spreekuur)tijd om die kwaliteit te leveren. Dankzij taakdelegatie word jij ‘ontzorgd’ en kan je je richten op je specialisme. Binnen enkele maanden voelde ik me helemaal thuis bij Perspectief!"
Marianne Broersma, bedrijfsarts

"Sinds 2009 werk ik voor Perspectief. Perspectief is een vriendelijke arbodienst met de platte structuur en een hechte groep medewerkers. Professionaliteit en integriteit wordt door iedereen hoog gewaardeerd en dit is verweven in de bedrijfscultuur. Perspectief steunt samenwerkingspartners en medewerkers niet alleen in de goede tijden maar ook in de slechte tijden. Voor mij als zelfstandige bedrijfsarts zijn dat de criteria voor goed partnerschap en een fijne samenwerking."
Simon Schechtman, ZZP bedrijfsarts
"Sinds 1 januari 2016 ben ik in dienst van Perspectief. Perspectief bestaat uit een groep enthousiaste mensen met hart voor de zaak: het beter maken van organisaties. Ook de eigen organisatie! Perspectief is duidelijk in beweging en men is volop bereid om van elkaar te leren, naar elkaar te luisteren, elkaar op te zoeken. De communicatielijnen zijn kort en ieders eigen inbreng wordt gehoord en gewaardeerd. Perspectief daagt je uit om mee te doen!"
Eric Geerink, bedrijfsarts

"Na 10 jaar bij mijn 1e werkgever, één van de landelijke grote arbodiensten, veranderde daar het werkklimaat. Per 1 november 2016 ben ik naar Perspectief overgestapt. Een verademing. Ik heb weer de ruimte om mijn vak in de breedte uit te oefenen. We werken met verzuimconsultants die veel routinewerk voor je wegnemen. Verder is er veel ondersteuning in huis, van een eigen ICT tot coaches, arbeidsdeskundigen tot aan loopbaanbegeleiding aan toe. Een werkgever waar je je gezien en gewaardeerd voelt!"
Brigitte Vroom, bedrijfsarts

"In december 2016 ben ik overgestapt van een grote landelijke arbodienst naar Perspectief, omdat ik toe was aan een wat kleinere en platte organisatie met korte lijnen. Perspectief heeft dat volledig waar gemaakt. Het is een jonge, enthousiaste organisatie met veel jonge mensen, voor wie niet snel iets te veel is. Ik voelde me erg snel thuis en ga weer met een glimlach naar mijn werk. Het werken vanuit taakdelegatie met consultants geeft me bovendien alle ruimte om mijn expertise in te brengen. De (groeiende) artsengroep gaat voor kwaliteit en inhoud. We hebben daardoor een erg leuk team, dat overigens nog wel wat versterking kan gebruiken. Dus als je interesse hebt, bel gerust."
Former Halma, bedrijfsarts

“Sinds 2018 werk ik met veel plezier als arts voor Perspectief en volg daarnaast de opleiding tot bedrijfsarts. Waar Perspectief zich voor mij in onderscheidt: de collegialiteit en prettige werksfeer binnen het team van artsen en collega’s van alle andere disciplines, de samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen, alle benodigde expertise is in huis, het gemak waarmee je elkaar kan bereiken bijvoorbeeld voor overleg en 'last but not least': de supervisie die dagelijks goed geregeld is en je helpt om de kneepjes van het vak goed in de vingers te krijgen!”
Frank van der Velden, arts

"Sinds februari 2017 werk ik bij Perspectief als arts, waarbij ik een rol vervul in de verzuimbegeleiding. Nu ik de opleiding tot bedrijfsarts volg, werk ik onder supervisie van verschillende ervaren bedrijfsartsen. Deze supervisie is niet alleen praktisch goed geregeld, maar het is bovendien verrijkend om vanuit verschillende perspectieven mijn eigen visie op het vak te ontwikkelen. Binnen Perspectief heerst een heel prettige sfeer, waar op verschillende manieren actief in wordt geïnvesteerd. Hierdoor voelde ik me al binnen enkele weken erg op mijn plek binnen dit ‘jonge’ bedrijf."
Carine Provoost, arts