Missie & visie

Perspectief maakt beter

Organisaties beter maken; dat is onze missie! Wij geloven dat een succesvolle organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers.

Een laag verzuim, medewerkers op de juiste plek, een veilige, gezonde werkomgeving voor iedereen, daar gaan we voor! Wij helpen organisaties hun verzuim terug te brengen. Wij begeleiden medewerkers van werk naar werk.

Benieuwd hoe Perspectief is ontstaan? Lees ons verhaal...

Zelfbewuste identiteit

Het is onze drijfveer om op actieve wijze een bijdrage te leveren aan de bewustwording en ontwikkeling van leiderschap in organisaties. Wij werken vanuit een zelfbewuste identiteit, omdat wij geloven dat je alleen een voorbeeld bent als je een eigen karakter hebt.

Leiderschap kun je in veel situaties ontwikkelen en beïnvloeden. Mensen en organisaties leren 90% in de dagelijkse praktijk door de dingen die ze doen en de mensen die ze ontmoeten. Wij stellen onze deskundigheid op het terrein van mens en organisatie graag ter beschikking aan onze klanten. In de ontmoeting en het samenwerken wordt onze expertise gedeeld en kunnen onze klanten daarmee hun voordeel doen. Wij dagen onszelf en onze klanten uit om te reflecteren op het dagelijks functioneren, op de overtuigingen, op de keuzes die gemaakt worden. De basis voor ontwikkeling, groei en een beter werkklimaat.

Bij onszelf

In ons eigen bedrijf neemt de ontwikkeling van de persoonlijke en bedrijfsidentiteit een belangrijke plaats in. Als wij anderen op een professionele manier willen dienen en bijstaan, zullen wij uit het goede hout gesneden moeten zijn.

Onze kerncompetenties ondernemerschap, eigenaarschap, proactiviteit, professionaliteit, klantgerichtheid en organisatie-sensitiviteit komen terug in ons trainings- en ontwikkelingsprogramma.

Wij laten ons graag inspireren door grote denkers als Salomo en vele anderen.

"Let the wise listen and add to their learning…" Proverbs 1:5

Benieuwd hoe Perspectief is ontstaan? Lees ons verhaal!