Kwaliteit

Kwaliteit van onze werkwijze gegarandeerd!

Wij werken met en voor mensen. Door de aard van de werkzaamheden hebben onze medewerkers veel te maken met (privacy)gevoelige informatie. Wij gaan hier vanzelfsprekend zeer zorgvuldig mee om. 

We vinden het belangrijk dat dit voor onze opdrachtgevers en cliënten aantoonbaar is en dat onze dienstverlening aan de strenge normen en wet- en regelgeving voldoet. Daarom is Perspectief niet alleen ISO-gecertificeerd, maar heeft zij ook het Arbodienstcertificaat en is zij tevens keurmerkhouder van het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk.

Jaarlijks wordt onze werkwijze door diverse onafhankelijke (certificerende) instellingen getoetst op zowel inhoud als kwaliteit. Deze is bij Perspectief dus gegarandeerd!

winnaar business event 2016

Categorie Industrie & Dienstverlening

Winnaar Business Event 2016

Op 4 april 2016 heeft Perspectief de titel 'Onderneming van het jaar' in de categorie Industrie & Dienstverlening gewonnen. Wij zijn trots op deze erkenning van Business Event gemeente Harderwijk.

Certificering

ISO9001

Sinds 2012 dragen wij met trots de ISO 9001- en ARBO-certificering. Perspectief voldoet hiermee aan de landelijk vastgestelde (kwaliteits)normen die jaarlijks worden getoetst.

Keurmerk

Blik op Werk

Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut. Zij zet zich ervoor in dat alle inwoners van Nederland, die kunnen, mogen en willen werken, daar een eerlijke kans op krijgen. Perspectief draagt het Blik op Werk keurmerk.

Lidmaatschap

OVAL

Wij zijn lid van de brancheorganisatie OVAL. OVAL bundelt de krachten van dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit. 

Van de leden wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, kwaliteit van werk en leven en productiviteit van mensen. Het kwaliteitskeurmerk van OVAL garandeert dat de aangesloten bedrijven hun afspraken zorgvuldig nakomen. Het OVAL-lidmaatschap borgt dat deze partijen kwalitatief hoogstaande dienstverlening verlenen gericht op resultaat.

Samenwerking

BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is onze hoofdleverancier voor ergonomische hulpmiddelen. BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik. Veel van hun producten zijn gepatenteerd en hebben verschillende Awards gewonnen.