Kwaliteit

Kwaliteit van onze werkwijze gegarandeerd!

Wij werken met en voor mensen. Door de aard van de werkzaamheden hebben onze medewerkers veel te maken met (privacy)gevoelige informatie. Wij gaan hier vanzelfsprekend zeer zorgvuldig mee om. 

We vinden het belangrijk dat dit voor onze opdrachtgevers en cliënten aantoonbaar is en dat onze dienstverlening aan de strenge normen en wet- en regelgeving voldoet. Daarom is Perspectief niet alleen ISO-gecertificeerd, maar heeft zij ook het Arbodienstcertificaat.

Jaarlijks wordt onze werkwijze door diverse onafhankelijke (certificerende) instellingen getoetst op zowel inhoud als kwaliteit. Deze is bij Perspectief dus gegarandeerd!

Certificering

ISO9001 & ARBO

Sinds 2012 dragen wij met trots de ISO 9001- en ARBO-certificering. Perspectief voldoet hiermee aan de landelijk vastgestelde (kwaliteits)normen die jaarlijks worden getoetst. Bekijk hier de certificaten: ISO 9001 en ARBO.
Vignet-Vitaal-Bedrijf-Perspectief

Vignet

Vitaal Bedrijf

In oktober 2021 ontvingen wij (als een van de eersten!) een vignet van Vitaal Bedrijf. Met het Vignet Vitaal Bedrijf laten we zien dat vitaliteit een belangrijk thema voor onze organisatie, klanten, relaties en werknemers. En, wist je dat we in 2019 zijn uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Nederland?

Lidmaatschap

OVAL

Wij zijn lid van de brancheorganisatie OVAL. Dit betekent dat wij een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, kwaliteit van werk en leven en productiviteit van mensen. En dat wij kwalitatief hoogstaande dienstverlening verlenen gericht op resultaat.
Blik-op-werk-keurmerk-Perspectief

Certificering

Blik op Werk

Perspectief gebruikt de Work Ability Index (WAI), een vragenlijst die meet hoe werknemers lichamelijk en geestelijk in staat zijn hun werk te doen (workability). Hiermee behoren wij tot de dienstverleners met de werkvermogenspecialisten licentie van Blik op Werk
Perspectief is een erkend leerbedrijf

Erkenning

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap en zijn we een schoolvoorbeeld voor de branche. Iedere vier jaar beoordeelt SBB deze erkenning opnieuw.

Leverancier CAMAS

Camas IT

Camas IT B.V. is de leverancier van het verzuimmanagementsysteem CAMAS.

Vanwege de regels rondom de bescherming van persoonsgegevens bestaat CAMAS uit twee gescheiden omgevingen. 1. omgeving waarin onze klanten hun volledige personeelsbestand kunnen invoeren en beheren. 2. omgeving met de voor Perspectief inzichtelijke gegevens van werknemers die door hun werkgever in CAMAS zijn ziek gemeld en die door Perspectief worden begeleid. Voor meer informatie  bekijk de video (2 minuten).

Samenwerking

BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is onze hoofdleverancier voor ergonomische hulpmiddelen. BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik. Veel van hun producten zijn gepatenteerd en hebben verschillende Awards gewonnen.