Kwaliteit

Kwaliteit van onze werkwijze gegarandeerd!

Wij werken met en voor mensen. Door de aard van de werkzaamheden hebben onze medewerkers veel te maken met (privacy)gevoelige informatie. Wij gaan hier vanzelfsprekend zeer zorgvuldig mee om. 

We vinden het belangrijk dat dit voor onze opdrachtgevers en cliënten aantoonbaar is en dat onze dienstverlening aan de strenge normen en wet- en regelgeving voldoet. Daarom is Perspectief niet alleen ISO-gecertificeerd, maar heeft zij ook het Arbodienstcertificaat.

Jaarlijks wordt onze werkwijze door diverse onafhankelijke (certificerende) instellingen getoetst op zowel inhoud als kwaliteit. Deze is bij Perspectief dus gegarandeerd!

Perspectief is het vitaalste bedrijf van Nederland

Het vitaalste bedrijf van Nederland

Vitaal bedrijf 2019

Volgens de vakjury is vitaliteit bij Perspectief geen trend of iets wat je erbij doet, maar echt verweven in het DNA van het bedrijf. "Perspectief geeft als arbodienstverlener zelf het juiste voorbeeld. Aan klanten, maar ook aan de eigen medewerkers. Er is aandacht voor vitaliteit in alle aspecten van de organisatie. Niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in hun strategie, cultuur en leiderschap."

Daarnaast ontving Perspectief in oktober 2021 ook een vignet van Vitaal Bedrijf. Met het Vignet Vitaal Bedrijf laten we zien dat vitaliteit een belangrijk thema voor onze organisatie, klanten, relaties en werknemers.

Certificering

ISO9001 & ARBO

Sinds 2012 dragen wij met trots de ISO 9001- en ARBO-certificering. Perspectief voldoet hiermee aan de landelijk vastgestelde (kwaliteits)normen die jaarlijks worden getoetst. Bekijk hier de certificaten: ISO 9001 en ARBO.

Leverancier CAMAS

Camas IT

Camas IT B.V. is de leverancier van het verzuimmanagementsysteem CAMAS.

Vanwege de regels rondom de bescherming van persoonsgegevens bestaat CAMAS uit twee gescheiden omgevingen. 1. omgeving waarin onze klanten hun volledige personeelsbestand kunnen invoeren en beheren. 2. omgeving met de voor Perspectief inzichtelijke gegevens van werknemers die door hun werkgever in CAMAS zijn ziek gemeld en die door Perspectief worden begeleid. Voor meer informatie  bekijk de video (2 minuten).

Lidmaatschap

OVAL

Wij zijn (bestuurs)lid van de brancheorganisatie OVAL.

Van de leden wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, kwaliteit van werk en leven en productiviteit van mensen. Het OVAL-lidmaatschap borgt dat deze partijen kwalitatief hoogstaande dienstverlening verlenen gericht op resultaat.

Samenwerking

BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen is onze hoofdleverancier voor ergonomische hulpmiddelen. BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik. Veel van hun producten zijn gepatenteerd en hebben verschillende Awards gewonnen.
winnaar business event 2016

Categorie Industrie & Dienstverlening

Winnaar Business Event 2016

Op 4 april 2016 heeft Perspectief de titel 'Onderneming van het jaar' in de categorie Industrie & Dienstverlening gewonnen. Wij zijn trots op deze erkenning van Business Event gemeente Harderwijk.