Perspectief 15 jaar!

Mensen en organisaties beter maken

Wij vieren dit jaar ons 15-jarig bestaan en daar zijn we best een beetje trots op! Wij willen al onze klanten en relaties bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking.

Ook zijn we dankbaar voor de vele samenwerkingen die we hebben met partners, branches, koepels en verzekeraars. Dat maakt dat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Dankzij innovatieve oplossingen, van onder andere onze groeiende ICT-afdeling, hopen we dit de komende 15 jaar nog beter te kunnen doen.

Bedrijfsfilm 2017

In het kader van ons jubileumjaar hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt in samenwerking met OneShot Media:

Persbericht

HARDERWIJK - Perspectief uit Harderwijk viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. Al 15 jaar maakt de onderneming mensen en organisaties beter vanuit de invalshoeken Arbodienstverlening, Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Perspectief telt ruim 180 medewerkers en biedt haar diensten aan vanuit een goede landelijke dekking. 

Wim (algemeen directeur) is trots op zijn bedrijf, maar nuchter over het succes en de snelle groei. “Wat is snel groeien? Ik ben gewoon ontzettend enthousiast over hoe het gaat. Ik ben trots op de club, trots op de mensen, ik vind het een voorrecht dat ik hier deel van uit maak. Ik krijg er energie van.” 

De ontwikkeling van het bedrijf en de ontwikkeling van zijn personeel, daar gaat het Wim om. “Daar investeren we in. In trainingen, maar ook in goede materialen. Ik wil dingen ‘beter maken’. Dat is altijd het doel geweest en dat is het nog steeds.”

Dat ‘beter maken’ sluit ook aan bij de visie van Perspectief. “Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. Het is de kunst om die te ontwikkelen en op de juiste wijze en in de juiste context in te zetten. Dat is onze drive, want zowel het individu als de organisatie hebben hier baat bij.”

Met die drive ziet Wim de toekomst rooskleurig tegemoet: “Dat onze werkwijze succesvol is, wordt dagelijks bewezen. Dat stemt mij zeker positief voor de jaren die komen!”

Haringparty 2017

Perspectief 'wint' haringvaatje tijdens Haringparty '17. (Foto: Merjenburgh)

Wim Wijnholds: Wij wilden dit jaar heel graag het vaatje, omdat wij 15 jaar bestaan. Het is heel tof om als Harderwijks bedrijf een deel van onze opbrengst te investeren in lokale goede doelen. Het vaatje krijgt een prominente plek op ons kantoor.