Coaching

Wanneer uw werknemer niet ‘lekker in zijn vel’ zit, kan het werk hier flink onder lijden. Soms is de oorzaak hiervan makkelijk te herleiden (en op te lossen), maar soms ook niet.

Zonder tijdige en duurzame oplossing, is de kans op disfunctioneren en uitval groot. Wie optimaal inzetbaar wil zijn, weet wat hij wil en hoe hij daar moet komen. Coaching helpt daarbij.

"Ik ben dit jaar niet bezig geweest met ziek zijn, maar met beter worden! Als ik terugkijk op 2016 zie ik geen jaar van ziekte maar vooral een jaar van herstel. Ik wil de coaches van Perspectief daarvoor bedanken. Herstel zegt iets over terugkeren op je oude niveau. Onze gesprekken gingen echter veel meer over een nieuw niveau van ZIJN. Een meer onbezorgde ik, meer in verbinding met mezelf. Bedankt voor het geven van dit inzicht. Ik zal dit zeker meenemen in 2017!" coachee 2016

Coaching met perspectief

Loopt uw werknemer vast en lukt het niet om tot een duurzame oplossing te komen? Wat de situatie ook is, onze coaches helpen u graag verder! Perspectief biedt verschillende begeleidingsvormen aan. Neem contact met ons op!

Coaching

Coaching is een individuele begeleidingsvorm die wordt ingezet om mensen een gedragsverandering te laten maken. Deze gedragsverandering is noodzakelijk om duurzaam te kunnen herstellen van bijvoorbeeld een burn-out.

Wij geloven dat gedrag vooral duurzaam wordt veranderd wanneer mensen op het niveau van overtuigingen en identiteit worden geraakt. Hier zitten de diepere drijfveren en de diepere beperkende gedachten, die nieuw gedrag blokkeren.

Om op dit niveau te kunnen werken nemen wij de tijd voor diepgaande gesprekken. Onze ervaren coaches werken met verschillende methodieken, waardoor we op basis van een maatwerk traject de verandering inzetten. U kunt hierbij denken aan een re-integratie coach, job coach en burnout coach.

"Na 6 coaching sessies heb ik het voor mezelf weer helemaal helder. Na wat afstand te kunnen nemen, kan ik beter de situaties inschatten en makkelijker van me afzetten. De situaties op het werk zijn niet veranderd, maar daar heb ik zelf weinig invloed op. Ik ben voor mezelf meer in balans gekomen en laat het meer van me afglijden." Coachee 2016

Coaching kan op zichzelf worden ingezet, maar ook als onderdeel van een training of programma.

Overweegt u coaching in te zetten? Neem contact met ons op!