training
psychisch verzuim

Psychisch verzuim

Training (verdieping)

Deze training is bedoeld voor iedereen die de training “regie in verzuim” heeft gevolgd of ruime ervaring heeft in omgaan met verzuim en toe is aan verdieping. 

Psychisch verzuim en disfunctioneren

Het voeren van verzuimgesprekken is niet eenvoudig. Zeker wanneer er sprake is van psychisch verzuim of disfunctioneren. Wat is psychisch verzuim en hoe herken je dit als leidinggevende? Hoe maak je vervolgens een plan van aanpak en geef je effectief invulling aan re-integratie? Hoe voorkom je dat beleving of gezondheidsklachten niet leidend zijn en hoe maak je onderscheid tussen functioneren en ziekte?

Tijdens de training geven wij antwoord op deze vragen vanuit onze ervaring en expertise. U krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier verzuimgesprekken te voeren, wanneer het gaat om psychisch verzuim of disfunctioneren.

Praktisch

Op dit moment staat er geen verdiepingstraining op de agenda (wel de basistraining). Heeft u wel interesse, neem  dan contact met ons op.

De verdiepingstraining wordt gegeven op onze locatie in Harderwijk (Selhorstweg 99), in de zaal Zuiderzee en is inclusief lunch. De vergoeding bedraagt € 375,- per persoon en € 225,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn excl. btw.

Incompany

Wij geven de training met name incompany. Wilt u uzelf en/of uw leidinggevenden ook trainen? Neem contact op met Christel van de Kolk via (Telefoonnummer) of mail naar (Email).

Naam organisatie
Naam deelnemer(s)
E-mailadres
Ik meld mij aan voor de training op:
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.