training
het voeren van verzuimgesprekken

Regie in verzuim

Training (basis)

Deze training is voor iedereen die direct betrokken is bij het voeren van verzuimgesprekken.

Hoe voert u een verzuimgesprek?

Een leidinggevende heeft de meeste invloed op het verzuim van een werknemer. Hij kent zijn werknemers en signaleert vaak vroeg of er een gedragsverandering plaatsvindt. Maar het voeren van verzuimgesprekken is niet eenvoudig. Want wat mag u nu wel en niet vragen? En hoe vraagt u dat op een juiste manier? Hoe benadert u ‘lastige’ werknemers? Stel dat iemand ernstig ziek is, wat is dan de beste benadering?

Tijdens de training geven wij antwoord op deze vragen vanuit onze ervaring en expertise. U krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier verzuimgesprekken te voeren. Heeft u hier al ruime ervaring mee en bent u toe aan verdieping? Volg dan onze verdiepingstraining "Psychisch verzuim".

Praktische informatie en aanmelden

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte in Harderwijk (Selhorstweg 99), van 9:00 - 12:30 uur. De vergoeding bedraagt €249,- p.p. (tweede en daaropvolgende deelnemers betalen slechts €125,- p.p.). Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier en de data waarop de training gegeven wordt. Wij zien uw opgave tegemoet!

U kunt de training ook incompany afnemen. Neem contact op met Christel van de Kolk via (Telefoonnummer) of mail naar (Email).

Aanmeldformulier verzuimtraining

Naam organisatie
Naam deelnemer(s)
E-mailadres
Datum