training
het voeren van verzuimgesprekken

Regie in verzuim

Training (basis)

Deze training is voor iedereen die direct betrokken is bij het voeren van verzuimgesprekken.

Hoe voert u een verzuimgesprek?

Een leidinggevende heeft de meeste invloed op het verzuim van een werknemer. Hij kent zijn werknemers en signaleert vaak vroeg of er een gedragsverandering plaatsvindt. Maar het voeren van verzuimgesprekken is niet eenvoudig. Want wat mag u nu wel en niet vragen? En hoe vraagt u dat op een juiste manier? Hoe benadert u ‘lastige’ werknemers? Stel dat iemand ernstig ziek is, wat is dan de beste benadering?

Tijdens de training geven wij antwoord op deze vragen vanuit onze ervaring en expertise. U krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier verzuimgesprekken te voeren. Heeft u hier al ruime ervaring mee en bent u toe aan verdieping? Volg dan onze verdiepingstraining "Psychisch verzuim".

Praktisch

De verzuimtraining wordt gegeven op onze locatie in Harderwijk (Selhorstweg 99) op maandag 21 september. De training is van 9:00 - 12:30 uur. De vergoeding bedraagt € 249,- per persoon en € 125,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw. U kunt zich opgeven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

Incompany

Wij geven de training met name incompany. Wilt u uzelf en/of uw leidinggevenden ook trainen? Neem contact op met Christel van de Kolk via (Telefoonnummer) of mail naar (Email).

Perspectief kan vrijwel al haar diensten blijven aanbieden, zij het soms op een aangepaste manier (bijvoorbeeld online). Wij zijn u – ook in coronatijd – graag van dienst! Neem gerust contact met ons op.