Regie in verzuim

Open training (basis)

Deze training is voor iedereen die direct betrokken is bij het voeren van verzuimgesprekken.

Hoe voert u een verzuimgesprek?

Een leidinggevende heeft de meeste invloed op het verzuim van een medewerker. Hij kent zijn medewerkers en signaleert vaak vroeg of er een gedragsverandering plaatsvindt. Maar het voeren van verzuimgesprekken is niet eenvoudig. Want wat mag u nu wel en niet vragen? En hoe vraagt u dat op een juiste manier? Hoe benadert u ‘lastige’ medewerkers? Stel dat iemand ernstig ziek is, wat is dan de beste benadering?

Tijdens de open verzuimtraining geven wij antwoord op deze vragen vanuit onze ervaring en expertise. U krijgt handvatten aangereikt om op een goede manier verzuimgesprekken te voeren. Heeft u hier al ruime ervaring mee en bent u toe aan verdieping? Volg dan onze verdiepingstraining "Psychisch verzuim".

Praktisch

De verzuimtraining wordt gegeven op woensdag 10 april en dinsdag 10 september 2024 op onze locatie in Harderwijk van 9:00 - 13:00 uur, inclusief lunch. De vergoeding bedraagt € 375,- per persoon en € 225,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw.

Incompany

Wij geven de training met name incompany. Wilt u uzelf en/of uw leidinggevenden ook trainen? Neem contact op met Christel van de Kolk via (Telefoonnummer) of mail naar (Email).

Naam organisatie
Naam deelnemer(s)
E-mailadres
Ik meld mij aan voor de training op:
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.