pakketten
van ontzorgen tot eigen regie

Begeleiding & pakketten

Uw verzuimmanagement geregeld naar uw behoefte

Omdat wij bij uw werkwijze willen aansluiten bieden wij diverse abonnementsvormen aan. Van volledig ontzorgen tot (groei naar) eigen regie bij de werkgever. 

Gedurende de looptijd van het abonnement wordt regelmatig gekeken of de dienstverlening nog aansluit bij uw wensen. Wij geven u met regelmaat terugkoppeling, zodat u ook op de lange termijn tevreden blijft. Hieronder vindt u ons pakketoverzicht. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem contact met ons op voor een pakket op maat!

Wilt u advies bij uw pakketkeuze? Neem contact met ons op!
basis

Abonnementen

basis

Met het Basis abonnement heeft u de wettelijke termijnen van de Wet verbetering poortwachter online geborgd. U kunt de rest van uw budget gericht investeren, passend bij het verzuim dat zich voordoet. U houdt indien gewenst nog steeds de regie in eigen hand en maakt gebruik van het registratiesysteem CAMAS dat naar uw organisatie is ingericht.
Meer informatie? Neem contact met ons op
comfort

Abonnementen

comfort

Met het Comfort abonnement heeft u de belangrijkste diensten die volgen uit de Wet verbetering poortwachter gedekt. Hierbij kunt u denken aan diensten als een consult bij de bedrijfsarts of een probleemanalyse. Om te weten wat er nu precies wel en niet binnen valt kunt u contact met ons opnemen.
Meer informatie? Neem contact met ons op
resultaat-afspraken

Grootmarkt > 500 werknemers

resultaatafspraken

Een mogelijke werkwijze voor het realiseren van een optimale samenwerking is het maken van resultaatafspraken. Op basis van de meldingsfrequentie en het huidige verzuimpercentage maken we concrete resultaatafspraken, zodat uw verzuimdoelstelling wordt behaald.
Meer informatie? Neem contact met ons op
maatwerk-regeling

Grootmarkt > 500 werknemers

maatwerkregeling

Bij een maatwerkregeling bepaalt u zelf hoe de preventie en begeleiding van verzuim wordt geregeld. Aansluiting bij een arbodienst is niet noodzakelijk, indien er aan een aantal regels wordt voldaan. Perspectief gaat graag met u na of een maatwerkregeling passend is voor uw organisatie en informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.
Meer informatie? Neem contact met ons op