WW-begeleiding voor eigenrisicodragers

Bevindt uw organisatie zich in de overheids- of onderwijssector, dan bent u verplicht eigenrisicodrager voor de WW. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de (bovenwettelijke) uitkeringskosten van uw ex-medewerker, maar ook voor het bijhouden van de administratie en het begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt en veel tijd kost. Daarom ondersteunen wij u graag bij dit proces.

Hoe ziet de WW-begeleiding voor eigenrisicodragers eruit?

Tijdens de WW-begeleiding wordt uw medewerker gekoppeld aan een persoonlijke loopbaanbegeleider en gespecialiseerde casemanager. De loopbaanbegeleider onderhoudt een vertrouwensrelatie met uw ex-medewerkers en helpt hen de intrinsieke motivatie te ontdekken met als doel een nieuwe baan te vinden binnen ons uitgebreide netwerk. De casemanager houdt toezicht op het proces en garandeert dat er niet langer gebruikgemaakt wordt van (aanvullende) WW-regelingen dan strikt noodzakelijk, gegeven de persoonlijke situatie, de arbeidsmarkt en het wettelijk kader.

Door de menselijke maat te combineren met verantwoordelijkheid, brengen we goed werkgeverschap en de verantwoordelijkheid als eigenrisicodrager WW in balans. Dit resulteert in duurzame resultaten én een vitale organisatie. 

Waarom kiezen voor Perspectief?

Wanneer u kiest voor WIA- en Ziektewetbegeleiding door Perspectief, kiest u voor:

  • Een deskundig en betrokken team - Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben een scherp oog voor detail. Ze werken nauw samen met u en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Een persoonlijke aanpak en maatwerk - Elk bedrijf en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wij luisteren naar uw verhaal en stellen een op maat gemaakt plan op om tot de beste resultaten te komen.
  • Ontzorgen en efficiëntie - Wij nemen het hele traject uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business en het welzijn van uw medewerkers.
  • Bewezen succes - Wij hebben een hoog slagingspercentage in het succesvol afronden van uitkeringsdiensten. Onze expertise en vasthoudendheid maken vaak het verschil.

Bent u benieuwd of onze WW-begeleiding voor u van meerwaarde kan zijn? Neem contact op via (Telefoonnummer) of uitkeringsdiensten@perspectief.eu voor een gratis adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga terug naar Uitkeringsdiensten