individueel
een baan met perspectief

Individueel outplacement

Snel weer aan de slag na een reorganisatie of ontslag?

Kiest u ervoor om uw organisatie te verlaten en bent u op zoek naar een partij die u helpt om snel weer een nieuwe baan te vinden? Of moet u uw werknemer ontslaan na een reorganisatie of bezuinigingen of omdat u ontevreden bent over het functioneren? 

Complexe situaties die gepaard kunnen gaan met veel emoties en onzekerheid. Door onze jarenlange ervaring in outplacement weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt en wat er van uw werknemer wordt gevraagd als die op zoek gaat naar een nieuwe baan. We ondersteunen uw werknemer in alle fases van het traject, met persoonlijke aandacht en met resultaat!

Outplacementtraject

Outplacementbegeleiding is altijd maatwerk. Daarom starten we met een uitgebreide intake waarin we uw vraag en ons aanbod op elkaar afstemmen. Wij geven stap-voor-stap inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken als uw werknemer op zoek gaat naar een nieuwe baan. 

Wij gaan samen op zoek naar de baan die op korte, maar zeker ook op langere termijn passend is. We sluiten daarom niet alleen aan bij uw kennis en ervaring, maar gaan ook op zoek naar uw drijfveren, uw natuurlijk talent en passie.

Waarom het werkt

Wij kennen de arbeidsmarkt bij u in de buurt en zijn in staat om de toegevoegde waarde van uw werknemer te vertalen naar het aanbod van passende vacatures. Wij zetten op actieve wijze ons omvangrijke netwerk in en gebruiken `slimme' systemen zoals een unieke zoekmachine voor zowel vacatures als werkervaringsplaatsen. Daarnaast zetten wij jobhunters in, waardoor wij zeer succesvol zijn in het uitplaatsen van onze kandidaten.

Perspectief maakt beter, zowel uw organisatie als uw mensen. Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van echte verbinding met mensen. Onze begeleiding is erop gericht mensen (opnieuw) de regie over hun loopbaan te laten ontdekken.

Maatwerk

Perspectief biedt begeleiding aan kandidaten van LBO tot WO+ en in alle sectoren. De inhoud en het verloop van de begeleiding kan variëren in duur en inzet van specifieke modules. Een korte intensieve loopbaan oriëntatie tot een volledig traject van 6 maanden of langer is mogelijk. Wij leveren maatwerk en stemmen een traject af op uw specifieke vraag, situatie en organisatiecontext.

Meer informatie over hoe ons outplacementtraject eruit ziet?

Lees dan deze blog.

Contact

Op zoek naar een baan met perspectief? Graag komen we met u of uw werknemer in gesprek voor een vrijblijvende kennismaking of een advies op maat. Neem contact op met de (Contactpersoon)  via (Telefoonnummer) of (Email) .