executives
onze adviseurs als gesprekspartner

Executive outplacement

Eindigt uw dienstverband bij uw werkgever?

Perspectief biedt individuele begeleiding op maat voor hoger opgeleiden en mensen vanuit hogere managementposities. Omdat u prima in staat bent om zelf beslissingen te nemen en een juiste keuze voor uw toekomst te maken, stellen onze ervaren adviseurs zich op als uw gesprekspartner. 

Het omgaan met (persoonlijke) verandering en het nemen van de juiste stap in uw loopbaan, zijn belangrijke thema's in ons traject. Wij bieden u ons netwerk aan op uw niveau om u maximaal te faciliteren in het vinden van een nieuwe baan die aansluit bij uw mogelijkheden. Onze adviseurs denken met u mee en zijn op de hoogte van wat de huidige arbeidsmarkt van u vraagt in het vinden van een nieuwe uitdaging. 

Natuurlijk talent en passie

Outplacement is altijd maatwerk. Daarom starten we met een uitgebreide intake waarin we uw vraag en ons aanbod op elkaar afstemmen. We streven ernaar een nieuwe baan te vinden die op korte, maar zeker ook op langere termijn passend is. We sluiten daarom aan bij uw kennis en ervaring, maar gaan ook op zoek naar uw drijfveren, uw natuurlijk talent en passie. 

Wij kennen de arbeidsmarkt in uw segment en weten uw toegevoegde waarde te vertalen naar een voor u interessant netwerk en passende vacatures.

Een zeer kort of langer traject

De inhoud en het verloop van de begeleiding kan variëren in duur en inzet van specifieke modules. Zowel een korte intensieve loopbaan oriëntatie als een volledig traject van 6 maanden of langer is mogelijk. Wij leveren maatwerk en stemmen een traject af op uw specifieke vraag.

Contact

Op zoek naar een baan met perspectief? Graag komen we met u of uw werknemer in gesprek voor een vrijblijvende kennismaking of een advies op maat. Neem contact op met de (Contactpersoon) via (Telefoonnummer) of (Email) .