collectief
met aandacht voor het individu

Collectief outplacement

Groepsgerichte aanpak en individueel maatwerk

Bent u genoodzaakt meerdere mensen te ontslaan, omdat u moet bezuinigen of omdat u ingrijpend gaat reorganiseren? Dan is het ook in uw belang dat uw werknemers goede begeleiding krijgen bij het vinden van een nieuwe baan.

De zorg voor uw mensen gaat u immers aan het hart en u wilt dat zorgvuldige en professionele begeleiding ertoe leidt dat uw mensen de organisatie als ambassadeurs verlaten. Door onze jarenlange ervaring met collectief outplacement kunnen wij u ondersteunen in het uitvoeren van uw sociaal plan. Onze begeleiding is een combinatie van een groepsgerichte aanpak en individueel maatwerk.

Aandacht voor het individu

Wij weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en wat er van uw werknemer wordt gevraagd als die op zoek gaat naar een nieuwe baan. We ondersteunen uw werknemer in alle fases van het traject, met persoonlijke aandacht en met resultaat! Daarom starten we met een uitgebreide intake waarin we de vraag van uw werknemer en ons aanbod op elkaar afstemmen. 

Wij geven, stap-voor-stap, inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken als uw werknemer op zoek gaat naar een nieuwe baan. Wij gaan samen op zoek naar de baan die op korte, maar zeker ook op langere termijn passend is. We sluiten daarom niet alleen aan bij zijn of haar kennis en ervaring, maar gaan ook op zoek naar drijfveren, natuurlijk talent en passie.

Groepsbijeenkomsten

Naast de individuele begeleiding bieden wij een aantal groepsbijeenkomsten aan. Deze bijeenkomsten zijn gericht op het trainen van vaardigheden, inspiratie, delen van ervaringen en het vieren van successen.

Succesvolle uitplaatsing

Perspectief biedt begeleiding aan kandidaten van LBO tot WO+ en in alle sectoren. Wij kennen de arbeidsmarkt bij u in de buurt en zijn in staat om de toegevoegde waarde van uw werknemer te vertalen naar het aanbod van passende vacatures. 

Wij zetten op actieve wijze ons omvangrijke netwerk in en gebruiken `slimme' systemen zoals een unieke zoekmachine voor zowel vacatures als werkervaringsplaatsen. Daarnaast zetten wij jobhunters in, waardoor wij zeer succesvol zijn in het uitplaatsen van onze kandidaten.

Meer informatie over hoe ons outplacementtraject eruit ziet?

Lees dan deze blog.

Contact

Een collectief outplacement traject starten? Neem contact op met de (Contactpersoon)via (Telefoonnummer) of (Email).