contact outplacementbureau perspectief
Goedendag! kan ik u helpen?
8:30 - 17:00, ma-vr
stuur een mail

Outplacementraject

Outplacement

Snel weer aan de slag na een reorganisatie of ontslag? Dat kan! Elke loopbaan verandert wel eens van koers. U staat bij ons centraal. Samen vinden wij een baan die bij u past, die voldoening geeft en motiveert. Ook op lange termijn.

"Zonder de begeleiding van Perspectief had ik nu nooit een baan gehad!"

Geen normaal outplacementbureau

Perspectief is landelijk actief en regionaal betrokken. Bij een outplacementtraject heeft u al onze expertise ter beschikking. U wordt ondersteund door uw vaste contactpersoon, maar ook door onze loopbaanadviseurs, jobhunters, P&O adviseurs, bemiddelaars en geboren netwerkers. Wie u ook nodig heeft tijdens het traject, wij hebben de kennis paraat.

Ons uitgebreide netwerk, volledig tot uw beschikking

Met meer dan 50 locaties en 60 adviseurs profiteert u niet alleen van de ondersteuning door een adviseur dicht bij u in de buurt, ook krijgt u de beschikking tot ons landelijk netwerk. 

Slechts 30 procent van de werkzoekenden vindt een nieuwe baan via reguliere vacaturesites en solliciteren. Maar liefst 70 procent krijgt een nieuwe baan door het effectief inzetten van hun netwerk. Naast dat u hulp krijgt bij het vergroten en aanboren van uw eigen netwerk, heeft u al bij de start van het outplacementtraject de beschikking tot ons netwerk. Zo profiteert u direct van de beste ingangen, die in een handig en uniek systeem inzichtelijk voor u zijn gemaakt.

“Ik had geen uitgebreid outplacementtraject nodig, maar iemand die voor mij een afspraak maakte met werkgevers dicht bij mijn woonplaats. Via het netwerk van Perspectief ben ik nu aangenomen.”

Nooit meer zoeken naar vacatures, wij hebben ze al gevonden

Online kunt u oneindig veel vacatures vinden. U vindt deze op bedrijfswebsites, social media en natuurlijk de bekende vacaturesites. 

Voor u als werkzoekende is het onmogelijk om alle vacatures op tijd te vinden. Gelukkig is dit slechts een kleine moeite voor onze vacature zoekmachine. Zo kunt u zeer gericht zoeken naar uw nieuwe baan en krijgt u als eerste de vacatures te zien. Grote kans dat u als eerste kunt reageren, wat uw kansen op die nieuwe baan aanzienlijk vergroot. 

Kies voor outplacement met perspectief!

Bel (Telefoonnummer) of neem contact met ons op en ontdek wat een outplacementtraject voor u kan betekenen. 

Meer informatie over hoe ons outplacementtraject eruit ziet?

Lees dan deze blog.

Outplacement informatie voor werkgevers:

Outplacement informatie voor werknemers: