Herbeoordeling

Is er iets veranderd in de gezondheidssituatie van uw medewerker, waardoor ook de inzetbaarheid wijzigt of is de huidige situatie van uw (ex-)medewerker u onbekend? Dan kunt u een herbeoordeling van de arbeidsmogelijkheden en mate van arbeidsongeschiktheid aanvragen bij het UWV. Dit is van positieve invloed op de inzetbaarheid van uw medewerker en kan leiden tot een verlaging van de uitkeringslasten. Wij begrijpen dat het aanvragen van een herbeoordeling complex en tijdrovend kan zijn. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen.

Hoe ontzorgen wij u

We starten het proces met een grondige analyse van de situatie van uw medewerker en de veranderingen in zijn of haar arbeidsmogelijkheden. Vervolgens zetten we de benodigde stappen om het herbeoordelingstraject in gang te zetten en nemen we contact op met het UWV. Doordat wij u hiermee ontzorgen, kunt u zich blijven focussen op het beter maken van uw organisatie en het welzijn van uw medewerkers.

Waarom kiezen voor Perspectief

Wanneer u kiest voor professionele begeleiding bij het aanvragen van een herbeoordeling bij het UWV, kiest u voor:

  • Een deskundig en betrokken team - Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben een scherp oog voor detail. Ze werken nauw samen met u en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Een persoonlijke aanpak en maatwerk - Elk bedrijf en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wij luisteren naar uw verhaal en stellen een op maat gemaakt plan op om tot de beste resultaten te komen.
  • Ontzorgen en efficiëntie - Wij nemen het hele traject uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business en het welzijn van uw medewerkers.
  • Bewezen succes - Wij hebben een hoog slagingspercentage in het succesvol afronden van uitkeringsdiensten. Onze expertise en vasthoudendheid maken vaak het verschil.

Bent u benieuwd of onze professionele begeleiding bij het aanvragen van een herbeoordeling voor u van meerwaarde kan zijn? Neem contact op via (Telefoonnummer)of uitkeringsdiensten@perspectief.eu voor een gratis adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga terug naar Uitkeringsdiensten