Controle Whk-beschikking

Het UWV kent regelmatig onjuiste uitkeringen toe waardoor u als werkgever mogelijk te veel premie werkhervattingskas (indien verzekerd bij het UWV) of uitkeringsgeld (indien eigenrisicodrager) betaalt. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom is het belangrijk uw Whk-beschikking goed te controleren. Perspectief helpt u hier graag bij.

Waar vind ik de Whk-beschikking?

U ontvangt de beschikking van de Werkhervattingskas (Whk) ieder jaar eind november/begin december van de Belastingdienst.

Waarom laten controleren door Perspectief?

We vinden het belangrijk om uw voordelen en de mogelijkheden voor uw medewerkers in beeld te brengen. Na onze analyse koppelen we onze bevindingen aan u terug, zodat we samen voor financiële besparing, het juiste premiepercentage en een optimale inzetbaarheid van uw medewerkers zorgen.

Wanneer u kiest voor controle door Perspectief, kiest u voor:

  • Een deskundig en betrokken team - Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben een scherp oog voor detail. Ze werken nauw samen met u en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  • Een persoonlijke aanpak en maatwerk - Elk bedrijf en elke situatie vraagt om een andere aanpak. Wij luisteren naar uw verhaal en stellen een op maat gemaakt plan op om tot de beste resultaten te komen.
  • Ontzorgen en efficiëntie - Wij nemen het hele traject uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business en het welzijn van uw medewerkers.
  • Bewezen succes - Wij hebben een hoog slagingspercentage in het succesvol afronden van uitkeringsdiensten. Onze expertise en vasthoudendheid maken vaak het verschil.

Bent u benieuwd of de controle van de Whk-beschikking voor u van meerwaarde kan zijn? Neem contact op via (Telefoonnummer)of uitkeringsdiensten@perspectief.eu voor een gratis adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga terug naar Uitkeringsdiensten