Volmachten

Perspectief heeft ruime ervaring in het begeleiden van de ondernemer naar een laag verzuim en in samenwerking met volmacht partijen om te komen tot een duurzaam lage schadelast. Voor de eindklant én de volmacht partij.

Voor de volmacht

Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner voor volmacht partijen daar waar het gaat om het samen werken aan een optimale dienstverlening en lage schadelast. Met in achtneming van de privacywetgeving zijn wij continu - in samenwerking met de volmacht - op zoek naar verbeteringen in ons proces en onze werkwijze. Dat wordt hoog gewaardeerd. Wij kijken hierbij verder dan 2 jaar ziekte en houden in onze aanpak rekening met een mogelijke schadelast van 12 jaar.

Voor de ondernemer

Perspectief biedt in samenwerking met verschillende volmacht partijen abonnementen aan die passen bij uw situatie. Onze dienstverlening sluit naadloos aan op het verzekeringspakket en u bent hierdoor verzekerd van een optimale service. Denk hierbij aan administratief gemak, oog voor cofinanciering (financiële vergoedingen vanuit de volmacht) en lage kosten van verzuim, ook op de langere termijn.

Contact

Meer informatie? Neem contact met ons op via (Telefoonnummer) en vraag naar (Contactpersoon) of (Contactpersoon) of mail naar (Email).

Ga naar pagina Assurantie