starten
investeer voor u begint al in uzelf

Onderneming starten

Voor jezelf beginnen

'Waar begin ik?' Het is de meest gestelde vraag die startende ondernemers zichzelf stellen als zij een eigen zaak willen beginnen. Bij de start van een bedrijf komt nu eenmaal meer kijken dan alleen de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Misschien ben je je baan kwijt geraakt of ben je toe aan een switch in je loopbaan? Een ding is zeker, je bent op zoek naar een nieuwe baan en deze keer niet bij een werkgever. Het is tijd om voor jezelf te beginnen. Onze adviseurs ondersteunen je bij de start van je eigen bedrijf. We helpen bijvoorbeeld bij het maken van een realistisch en kansrijk ondernemingsplan. 

Ondersteuning perspectief

Het succes van jouw onderneming bepaal je vooral zelf. Daarom kijken we kritisch naar je ondernemerskwaliteiten. Waar ben je goed in? Op welke terreinen ga je de kwaliteiten of expertise van anderen inschakelen? 

Heb je voldoende vakkennis, ondernemersbloed, doorzettingsvermogen en besluitvaardigheid? Hoe is jouw commercieel en financieel inzicht? Ken je jouw branche? Heb je fiscale en administratieve kennis? Kun je onderhandelen, heb je overtuigingskracht en mensenkennis?

Investeer voor je begint al in jezelf. Vol vertrouwen werk je je ideeën uit. Maar uiteindelijk ben je ook zelf degene die ze moet realiseren. Samen met onze adviseur gaan we jouw ideeën toetsen op haalbaarheid.

Contact

Overweeg je om voor jezelf te beginnen? Onze adviseurs ondersteunen je graag bij de stappen! Neem contact op met de (Contactpersoon)via (Telefoonnummer) of (Email).