Perspectief neemt Summit Health & Business over

Perspectief neemt per direct Summit Health & Business over. Met de overname van de arbodienstverlener uit De Lier versterken we onze positie in Zuid-Holland.

Directeur Wim Wijnholds is blij met deze overname: “Tijdens mijn eerste gesprek met de directeuren Ellen Nass en Theo Nass was er meteen een klik. Zo geeft Summit Health & Business in hun visie aan: ‘Boven herstelbehandeling geeft Summit Health & Business de voorkeur aan maatregelen die verzuim voorkomen. Een werknemer zal zich niet snel ziek melden als de gezondheid deskundig begeleid en gestimuleerd wordt.’ Onze visies sluiten dan ook goed op elkaar aan. Met als gevolg dat we nu onze krachten bundelen. Een mooie kans voor beide partijen.”

Klanten Summit kunnen rekenen op nog betere dienstverlening

Ook Ellen Nass en Theo Nass van Summit Health & Business zijn verheugd over deze ontwikkelingen. Ellen: “Naast het feit dat onze visies op elkaar aansluiten, verbeteren we onze dienstverlening. Perspectief beschikt namelijk over veel deskundigheid. Van verzuimconsultants tot coaches. En van bedrijfsartsen tot arbeidsdeskundigen. Dat verzekert onze klanten van een multidisciplinaire aanpak.” Theo: “Maar ook voor ons eigen personeel biedt deze overname veel kansen. Zo is het plezierig werken bij Perspectief. Medewerkers krijgen echt de ruimte om zich te ontwikkelen. Kortom, ze komen in een warm bad terecht.”

Informatie voor klanten

Op onze website vindt u aanvullende informatie voor klanten.

Heeft u vragen over de overname van Summit Health & Business?

Dan kunt u mailen naar Chris Mulder, communicatie Perspectief.

Meer weten over Perspectief? bedrijfsfilm missie & visie