sponsorreis naar peru

Perspectief gaat naar Peru

Sponsoractie 2018

In de begintijd van Perspectief kwam Wim Wijnholds in contact met Compassion. Hun werk had impact op hem. Hij besloot om vanuit Perspectief hun werk te gaan ondersteunen. In overleg met het team ontstond het idee om 1 kind per 10 medewerkers te sponsoren.

Nu, 15 jaar later zijn wij sponsor van circa 20 kinderen. Er worden dus al aardig wat kinderen gesponsord door Perspectief en een aantal collega’s schrijft brieven met deze kinderen. De meeste kinderen die wij sponsoren wonen in Peru, in de omgeving van Lima. Ongeveer 7 jaar geleden ontstond het idee om na het 15 jarig jubileumjaar de sponsorkinderen te bezoeken. Vanaf die tijd komen de 'nieuwe' sponsorkinderen uit Peru.

DRAAG OOK BIJ!

Samen beter maken

Inmiddels is de daad bij het woord gevoegd. De sponsorreis staat gepland en de groep is compleet. Perspectief is Perspectief niet als we niet de ambitie hebben om ‘beter te maken’. Daarom hebben we als doel om als reisgroep 50.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar te verzamelen om in diverse projecten in Peru te kunnen investeren.

Meer informatie? 

Alle informatie over deze sponsorreis vind je op de speciale Peru-website, zoals het doel van de reis, kindsponsororganisatie Compassion, projecten die we gaan sponsoren, de reisgroep, sponsoracties, onze eigen vlog en natuurlijk de mogelijkheid om een bedrag over te maken!

*SPONSOR ONZE ACTIE*

Sponsoren als bedrijf

Natuurlijk is ieder bedrag van harte welkom. Voor bedrijven hebben we sponsorpakketten samengesteld. Deze vindt u op de website

Ga naar de website perspectiefnaarperu.nl en volg onze Facebook actiepagina!