werk
op zoek naar (ander) werk

Outplacement

Snel weer aan de slag na een reorganisatie of ontslag?

Door een besluit van je werkgever of vanwege je eigen keuze, zoek je een nieuwe baan. Perspectief helpt je om snel weer (ander) passend werk te vinden. 

Door onze jarenlange ervaring in outplacement weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt en wat er van je wordt gevraagd. We ondersteunen je in alle fases van het traject, met persoonlijke aandacht en met resultaat!

Een baan die bij je past!

Outplacementbegeleiding is altijd maatwerk. We starten de begeleiding dan ook met een uitgebreide intake waarin we jouw vraag en ons aanbod op elkaar afstemmen. Wij geven stap-voor-stap inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken als je op zoek gaat naar een nieuwe baan.

Samen gaan we op zoek naar een baan die op korte, maar zeker ook op de lange termijn passend is. We sluiten daarom niet alleen aan bij je kennis en ervaring, maar gaan ook op zoek naar jouw drijfveren, natuurlijk talent en passie.

Een groot netwerk

Wij kennen de arbeidsmarkt bij jou in de buurt en zijn in staat om jouw toegevoegde waarde te vertalen naar het aanbod van passende vacatures. Wij zetten op actieve wijze ons uitgebreide netwerk in en gebruiken ‘slimme’ systemen, zoals een unieke zoekmachine voor zowel vacatures als werkervaringsplaatsen.

Daarnaast zetten wij jobhunters in, waardoor wij zeer succesvol zijn in het uitplaatsen van onze kandidaten.

Perspectief maakt beter!

Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van echte verbinding met mensen. Onze begeleiding is erop gericht onze kandidaten (opnieuw) de regie over hun loopbaan te laten ontdekken.

Wij leveren maatwerk

De inhoud en het verloop van de begeleiding kan variëren in duur en inzet van specifieke modules. Een korte intensieve loopbaan oriëntatie is mogelijk, maar ook een volledig traject van 6 maanden of langer. Wij stemmen een traject altijd af op jouw specifieke vraag, situatie en organisatiecontext.

Contact

Op zoek naar een baan met perspectief? Neem contact met ons op of laat ons je bellen (vul dan hieronder je telefoonnummer in en klik op 'Versturen').

Bel mij op dit telefoonnummer
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.