Mobiliteitsplatform

Onderling personeel uitwisselen, juist nu!

In deze uitdagende coronatijd staan werkgevers voor verschillende uitdagingen. Zo zijn er werkgevers die hun eigen medewerkers tijdelijk geen werk kunnen bieden, terwijl er ook werkgevers staan te springen om extra capaciteit.

Perspectief wil werkgevers hier graag bij helpen. Hoe? Heel simpel. Door ons landelijke platform aan te bieden zodat werkgevers onderling hun personeel kunnen uitwisselen. 

Hoe werkt het precies?

Heeft u tijdelijk personeel nodig? Of heeft u juist medewerkers beschikbaar om ergens aan de slag te gaan? Dan kunt u dat via de knoppen ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op deze pagina aangeven. U komt bij een online formulier dat u kunt invullen en verzenden. Alle aanmeldingen komen terecht in een landelijke database van Perspectief. Op basis van regio (maximaal drie kwartier reisafstand) kijken wij of er bij u in de buurt vraag/aanbod is.

Is dat het geval, dan brengen wij beide werkgevers met elkaar in contact om te kijken of er bij een collegiale (onderlinge) uitleen inderdaad sprake is van een win-win. Wij zorgen dus voor het contact, zodat u het zelf verder kunt regelen met uw collega-werkgever.

Behandeling aanmelding

U krijgt een bevestiging als uw aanmelding door ons in behandeling is genomen. Door u via het contactformulier onderaan de pagina aan te melden gaat u er dus mee akkoord dat uw organisatienaam, vestigingsplaats, naam/nummer/mailadres contactpersoon wordt gedeeld. Dit platform is alleen bedoeld voor collegiale inleen onderling en er wordt dus niet samengewerkt met intermediairs.

Waarom dit initiatief?

In deze tijd moeten we juist wat meer op elkaar letten en hebben we elkaar extra nodig. Een van onze kernwaarden is ‘verbinding’ en een van onze specialismes is arbeidsmobiliteit. Daarom bieden wij deze mogelijkheid aan (in eerste instantie tot 1 juni).

Wat zijn de kosten van dit initiatief?

Het gebruik van dit platform en onze service om u in contact te brengen met werkgevers uit uw regio is kosteloos.

Wilt u meer ondersteuning?

Wilt u éxtra ondersteuning bij het in- en uitlenen of gebruik maken van andere dienstverlening zoals outplacement, dan krijgt u hiervoor een financieel voorstel. Download hier kosteloos een CONCEPT detacheringsovereenkomst welke u kunt gebruiken voor tijdelijke onderlinge in- of uitlening. Let op: aan deze concept detacheringsovereenkomst kunnen geen rechten worden ontleend en kan  Perspectief niet aansprakelijk gesteld worden.

Heeft u nog vragen?

Stel ze dan gerust via mobiliteitsplatform@perspectief.eu. Wij staan u graag te woord!

Bekijk meer diensten Perspectief op herstel