whitepapers van arbodienst perspectief

Whitepapers

Perspectief schrijft regelmatig whitepapers over verschillende onderwerpen en relevante thema's op het gebied van vitaliteit

U kunt een whitepaper naar keuze aanvragen door uw e-mailadres achter te laten in het formulier onderaan deze pagina. U ontvangt het betreffende whitepaper in uw mailbox. Wij hopen u te inspireren om als organisatie fit te blijven. 

Whitepaper 'Hoe blijven mijn medewerkers mentaal fit?'

Dr. ir. Carine Coehoorn (coach) neemt u mee waarom een vitale organisatie, juist in crisistijd, begint bij (mentaal) gezonde medewerkers die zich makkelijker en beter kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Ze komt met tips en trucs om te voorkomen dat uw medewerkers uitvallen én geeft aan wat te doen als het toch mis lijkt te gaan.

Whitepaper 'Hoe blijft mijn organisatie fit in coronatijd?'

In deze whitepaper geven verschillende adviseurs van Perspectief praktische tips op organisatie- en medewerkerniveau. De thema's Beweging op de arbeidsmarkt, Solliciteren op afstand, 1,5 meter kantooromgeving, Mentale veerkracht, Thuiswerken, Werkplek instellen, Beeldschermwerkoefeningen, Gezonde voeding en Goede nachtrust komen aan bod.

Whitepaper ontvangen? 

Vraag aan via onderstaand formulier!

Naam
E-mailadres
Klik de whitepaper aan die u wilt ontvangen:
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.