Waarom werken bij Perspectief?

Medewerkers over Perspectief

Perspectief is continu in beweging!

"Dat maakt dat geen jaar hetzelfde is. We focussen ons op ontwikkeling en verbetering; van de organisatie en onze mensen. Ik had nooit gedacht dat ik zo lang bij mijn eerste werkgever zou werken, maar ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk!"
Corinne Mulder, Manager P&O
Corinne

Een echt familiebedrijf!

"Ik doe ontzettend gaaf werk, waarmee ik écht een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen kan leveren. Daarbij is Perspectief een hele leuke organisatie. We staan open voor verbetering en er is een open sfeer met korte lijnen. Een echt familiebedrijf!"
Renaldo van de Schuur, Verzuimconsultant

Perspectief geeft energie!

"Bij Perspectief hebben we samen één doel: het beter maken van mens en organisatie! En dat begint bij jezelf. Er is daarom veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Dit werkt voor mij motiverend en het geeft energie!"
Riëtte Jochemsen, Senior adviseur arbeidsmobiliteit

Veilig en betrokken!

"Perspectief vind ik een bijzondere club in Arboland: men is altijd vriendelijk en behulpzaam, de lach overheerst. De atmosfeer ademt veiligheid en betrokkenheid. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en interesses. Kortom, 'join the club'!" 
Jan Scheffers, bedrijfsarts

Een prettige sfeer om in te werken!

"Perspectief voelt als thuis. Iedereen accepteert elkaar, er is oprechte interesse en er is open communicatie. Een prettige sfeer om in te werken!"
Chantal van den Berg, Coördinator receptie

Een ondernemende club mensen!

"De inhoud van ons werk is fantastisch! Je krijgt veel ruimte om je eigen invulling hieraan te geven. Er is geen star beleid en politiek gedoe. We zijn een ondernemende club mensen. Je krijgt het vertrouwen om actie te ondernemen. En pakt het niet zo uit als gedacht? Dan gaat het de volgende keer vast beter!"
Harry Bolks, CoachWil je ook werken bij Perspectief? Bekijk onze Vacatures