Stage en afstuderen

Naast de investering in onze eigen mensen, investeren wij ook in 'jong' talent! Sinds 2007 zijn wij een erkend leerbedrijf. De stage- en/of afstudeerplekken die we op dit moment aanbieden, vind je op deze pagina.

Stagiaires aan het woord...

"Als je een leuke stageplek zoekt binnen een bedrijf dat echt om jou als individu geeft, dan is Perspectief zeker een aanrader. Ik heb 5 maanden stage gelopen op de afdeling Development. Ik heb geleerd hoe je in een groot team samenwerkt en hoe je dingen aanpakt. Maar eigenlijk heb ik te veel geleerd om op te noemen.

Perspectief is een bedrijf dat constant in beweging is. De dingen die je maakt/verandert hebben meteen impact op de werkwijze van de collega’s en klanten. De werkomgeving is open, luisterend, innoverend en gezellig. De kern draait niet om software maar om ‘Mensen beter maken’. Dit maakt Perspectief een heel ander bedrijf dan mijn voorgaande stageplekken."
Maurits, opleiding Applicatieontwikkelaar


"Ik heb mijn communicatie afstudeeronderzoek bij Perspectief mogen doen. Perspectief biedt een fijne werkomgeving om stage te lopen. Alle collega’s zijn behulpzaam en denken graag met je mee. Het is een hechte organisatie waar mensen met plezier werken en dat merk je goed. Binnen deze organisatie krijg je ook als stagiair de vrijheid en de verantwoordelijkheid om op jouw eigen wijze aan opdrachten te werken.

Dankzij Perspectief durf ik meer risico’s te nemen in mijn werk, heb ik geleerd om vertrouwen in mijzelf te hebben en ben ik goed voorbereid om het werkveld in te gaan."
Hilde, opleiding Communicatie

"Ben je op zoek naar een stageplaats waar je echt als onderdeel van het team wordt gezien? Dan is Perspectief zeker een goede keus. Ik heb een aantal maanden stage gelopen op de P&O afdeling. Ik heb hier niet alleen onwijs veel geleerd over het HR-vakgebied, ik heb mezelf hier ook kunnen ontwikkelen tot beginnend HR-professional.

De begeleiding tijdens de stage was erg goed, er wordt veel aandacht besteed aan jou als individu. Hierdoor kun je je optimaal ontwikkelen als persoon. De sfeer binnen Perspectief is informeel en open. Ik heb geleerd zelf initiatieven te nemen en vertrouwen te hebben in mezelf."
Tessa, opleiding HRM

Wil jij ook stage lopen bij Perspectief?

Ben je op zoek naar een stageplaats of wil je meer informatie, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Greetje van de Kieft. Dit kan door een mail te sturen naar (Email) of telefonisch contact op te nemen via (Telefoonnummer).