Stage en afstuderen

Naast de investering in onze eigen mensen, investeren wij ook in 'jong' talent. Sinds 2007 zijn wij een erkend leerbedrijf. De stage- en/of afstudeerplekken die we op dit moment aanbieden, vind je op deze pagina. Maar eerst een aantal stagiaires aan het woord!

Jesse, opleiding HRM

"Bij Perspectief ben je niet zomaar een stagiair(e), je bent een echte collega! Ik heb 5 maanden stage gelopen op de P&O afdeling en veel kanten van het HR-vakgebied verkent. Perspectief draait om mensenwerk en is een organisatie die op alle manieren bruist van HR. Mensen en organisaties beter te maken, dat merk je elke dag.

Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zelfstandig en in teamverband aan de slag te gaan. Je wordt goed begeleid om pro-activiteit en eigen verantwoordelijkheid te tonen. Daardoor heb ik mij verder kunnen ontwikkelen als persoon en als startend professional. Binnen de familiecultuur met bevlogen collega’s heb ik geleerd steviger in mijn schoenen te staan en ga ik zelf op onderzoek uit."

Maurits, opleiding Applicatieontwikkelaar

"Als je een leuke stageplek zoekt binnen een bedrijf dat echt om jou als individu geeft, dan is Perspectief zeker een aanrader. Ik heb 5 maanden stage gelopen op de afdeling Development. Ik heb geleerd hoe je in een groot team samenwerkt en hoe je dingen aanpakt. Maar eigenlijk heb ik te veel geleerd om op te noemen.

Perspectief is een bedrijf dat constant in beweging is. De dingen die je maakt/verandert hebben meteen impact op de werkwijze van de collega’s en klanten. De werkomgeving is open, luisterend, innoverend en gezellig. De kern draait niet om software maar om ‘Mensen beter maken’. Dit maakt Perspectief een heel ander bedrijf dan mijn voorgaande stageplekken."

Tessa, opleiding HRM

"Ben je op zoek naar een stageplaats waar je echt als onderdeel van het team wordt gezien? Dan is Perspectief zeker een goede keus. Ik heb een aantal maanden stage gelopen op de P&O afdeling. Ik heb hier niet alleen onwijs veel geleerd over het HR-vakgebied, ik heb mezelf hier ook kunnen ontwikkelen tot beginnend HR-professional.

De begeleiding tijdens de stage was erg goed, er wordt veel aandacht besteed aan jou als individu. Hierdoor kun je je optimaal ontwikkelen als persoon. De sfeer binnen Perspectief is informeel en open. Ik heb geleerd zelf initiatieven te nemen en vertrouwen te hebben in mezelf."

Wil jij ook stage lopen bij Perspectief?

Ben je op zoek naar een stageplaats of wil je meer informatie, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Greetje van de Kieft. Dit kan door een mail te sturen naar (Email) of telefonisch contact op te nemen via (Telefoonnummer).