Werken bij Perspectief

Een uitdagende en inspirerende werkomgeving!

Perspectief maakt beter! We zijn specialist in verzuimmanagement, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. We zijn groeiend en ondernemend en met ruim 180 teamleden streven we ernaar de klant beter te maken. 

Onze cultuur kenmerkt zich door daadkracht, beweging en een kritische geest. Het maakt niet uit welke rol je binnen ons team vervult; we hebben de klant(verwachting) als uitgangspunt. We dagen je uit om na te denken over verbeteringen in de processen met als doel beter en sneller resultaat.

Onze kernwaarden zijn leiderschap, inspiratie, vertrouwen en verbinding. We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met veel kennis en ervaring. Jouw loopbaan en werkplezier zijn belangrijk voor ons, want onze medewerkers maken het verschil. 

Er is ruimte voor ideeën en eigen inbreng. We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om onszelf te verbeteren. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Samen bouwen we aan een mooi Perspectief!

Bekijk onze vacatures!

Waarom werken bij Perspectief?

"Perspectief is continu in beweging. Dat maakt dat geen jaar hetzelfde is. We focussen ons op ontwikkeling en verbetering; van de organisatie en onze mensen. Ik had nooit gedacht dat ik zo lang bij mijn eerste werkgever zou werken, maar ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk!"
Corinne Mulder, Manager P&O
Corinne
"Ik doe ontzettend gaaf werk, waarmee ik écht een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen kan leveren. Daarbij is Perspectief een hele leuke organisatie. We staan open voor verbetering en er is een open sfeer met korte lijnen. Een echt familiebedrijf!"
Renaldo van de Schuur, Verzuimconsultant
"Perspectief is gericht op haar klanten. Er heerst daarnaast een ontspannen sfeer waarbinnen ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Initiatief wordt beloond en ik word uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen." 
Evelien Wietsma, Adviseur arbeidsmobiliteit

"Perspectief voelt als thuis. Iedereen accepteert elkaar, er is oprechte interesse en er is open communicatie. Een prettige sfeer om in te werken!"
Chantal van den Berg, Coördinator receptie

"De inhoud van ons werk is fantastisch! Je krijgt veel ruimte om je eigen invulling hieraan te geven. Er is geen star beleid en politiek gedoe. We zijn een ondernemende club mensen. Je krijgt het vertrouwen om actie te ondernemen. En pakt het niet zo uit als gedacht? Dan gaat het de volgende keer vast beter!"
Harry Bolks, Coach

Wil jij bij Perspectief werken? Bekijk onze vacatures