Jennix

Perspectief neemt Jennix over

Perspectief neemt per 1 oktober 2018 Jennix over. Jennix is gespecialiseerd in diensten op het gebied van arbeidsmobiliteit.  

Directeur Wim Wijnholds is blij met deze overname: “Op deze manier kunnen we een bijdrage leveren aan de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten van Jennix. Tijdens onze gesprekken met Jennix was er al snel sprake van een zeer goede chemie. Onze visies kwamen sterk overeen en het voelde goed! De activiteiten van Jennix sluiten goed aan bij het werkveld van arbeidsmobiliteit.”

Jennix gaat in eerste instantie verder als zelfstandig bedrijf

Perspectief is specialist op het gebied van o.a. arbeidsmobiliteit en beschikt over veel aanvullende deskundigheid. Van (loopbaan)coaches tot arbeidsdeskundigen. 

Bij de onderhandelingen is de afspraak gemaakt dat Jennix in principe onder hun eigen naam blijft werken. Voor de klanten van Jennix verandert er in eerste instantie niet veel. Zo behouden ze hun contactpersoon en de werkwijze blijft bijna hetzelfde. Wim: “Uiteraard delen we al wel onze kennis en kunde en starten we op de achtergrond met de integratie.” 

Benieuwd naar meer informatie over Jennix?

Bekijk dan hun website.

Heeft u vragen over de overname van Jennix?

Dan kunt u mailen naar Chris Mulder, communicatie Perspectief.