Week van de loopbaan

Week van de loopbaan

13 t/m 17 september

Op de huidige arbeidsmarkt en in coronatijd is het steeds meer van belang dat je actief sturing geeft aan jouw eigen loopbaan, daarin zelfstandig keuzes maakt en concrete stappen zet.

In de Week van de Loopbaan staan wij hier daarom extra bij stil. De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Noloc wil hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van je persoonlijke ontwikkeling én daarbij alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Als Perspectief steunen wij dit initiatief en daarom sluiten wij ons ook dit jaar aan als partner.

Hoe helpt Perspectief bij jouw ontwikkeling?

Denk jij weleens na over je loopbaan en wil je ondersteuning? Perspectief helpt je graag bij het vinden van antwoord op (één van) de volgende vragen:

  • Welke loopbaanmogelijkheden heb ik nu of in de toekomst?
  • Welke concrete vervolgstappen zijn mogelijk om de juiste loopbaan te realiseren?
  • Zit ik in mijn huidige functie op de juiste plek?
  • Waarom heb ik moeite met het maken van de juiste loopbaankeuze?

Wij beginnen altijd met een zorgvuldige inventarisatie van de loopbaanvraag. Vervolgens adviseren wij een loopbaanonderzoek of loopbaanadviestraject in te zetten:

  • In een loopbaanonderzoek beantwoordt één van onze adviseurs de loopbaanvraag en krijg jij in één dag een objectief advies over een passende loopbaanrichting. De bevindingen en adviezen worden vastgelegd in een rapportage.
  • In een loopbaanadviestraject ga jij, onder begeleiding van één van onze adviseurs, zelf aan de slag met het beantwoorden van de eigen loopbaanvraag. Daarbij word je gestimuleerd om zelf sturing te geven aan de eigen loopbaan, daarin keuzes te maken en concrete stappen te zetten.

Wat bieden wij aan in de Week van de Loopbaan?

Graag delen wij onze kennis en expertise met jou! Daarom bieden wij tijdens de Week van de Loopbaan een beperkt aantal gratis loopbaanscans aan. Dit is is een uitstekend hulpmiddel om zelfinzicht en ideeën te verkrijgen over persoonlijke eigenschappen, drijfveren en interesses. Het biedt inzicht in de belangrijke vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Dit kan leiden tot loopbaanstappen, maar even goed tot betere ontwikkeling in de eigen functie. Interesse? Meld je snel aan via onderstaand formulier, want op is op!

Ben je benieuwd waar in je loopbaan je staat of heb je twijfels? Vul deze checklist in en kom erachter of je verdere stappen moet ondernemen in je loopbaan.

Wil je nog meer informatie of verhalen lezen van deelnemers? Dan kun je onderstaande blogs eens rustig doornemen:

Meer informatie?

Bekijk dan deze pagina of neem contact op met verkoopbinnendienst@perspectief.eu of bel naar(Telefoonnummer).

Ik meld mij aan voor de (gratis) loopbaanscan

Naam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
Telefoonnummer
E-mailadres
Adres + huisnummer
Postcode + woonplaats
CAPTCHA Afbeelding
Neem ter beveiliging bovenstaande code over.