Medewerker tevredenheidsonderzoek (MTO)

U wilt uw werknemers een plek bieden waar zij energiek en gemotiveerd aan de slag zijn én blijven. Ook in uitdagende tijden, waarin verandering een constante factor is en er meer moet gebeuren met minder tijd en minder mensen.

Een goed geregeld onderzoek geeft u inzicht in de vitaliteit en wendbaarheid van uw mensen, zodat u er samen het maximale uit kunt halen. Afhankelijk van uw wensen en de unieke kenmerken van uw organisatie, adviseren wij u over de inrichting van het onderzoek.

Betere prestaties, minder verzuim

Gemotiveerde en betrokken werknemers presteren beter en verzuimen minder. Steeds vaker wordt de werknemer betrokken bij het verbeteren van onze processen en samenwerking. Dat is een goede zaak, groeien naar een volwassen arbeidsrelatie gericht op gezamenlijke doelstellingen.

Verbeteringen in kaart

Met het medewerker tevredenheidsonderzoek worden verbetermogelijkheden in kaart gebracht. Afhankelijk van de vraag en doelstelling worden er vragensets samengesteld die zowel digitaal als door middel van interviews kunnen worden afgenomen.

De uitkomsten worden besproken met de opdrachtgever en vertaald naar passende interventies en oplossingen.

Contact

Wilt u gemotiveerde en betrokken werknemers? Neem contact op met de afdeling Veiligheid & Gezondheid via verkoopbinnendienst@perspectief.eu of(Telefoonnummer).

Ga naar de pagina Arbeid & organisatie PSA