Week van de RI&E

Juli & Augustus | 15% korting op RI&E

21 t/m 25 juni is de Week van de RI&E. Bekijk hieronder het filmpje van Steunpunt RI&E dat uitlegt waarom de RI&E een belangrijk en onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering is. En hoe de kosten en baten van een gezonde werkomgeving tegen elkaar opwegen. In het kader van de Week van de RI&E, bieden wij een interessante actie aan! 

Thema 2021: Maatregelen voor een gezonde (thuis)werkplek

Door de coronacrisis is het werk voor veel bedrijven veranderd. Naast maatregelen om werknemers veilig naar het werk te laten komen, speelt ook thuiswerken nu een rol. En ook in de toekomst, zal dit een grote rol blijven spelen. 

Na een bijzondere periode waarin we op zoek moesten naar snelle oplossingen, is het tijd om maatregelen te nemen die toekomstbestendig zijn. Daarom is corona en daarmee ook het thuiswerken een verplicht onderdeel geworden in de RI&E, zo meldt Steunpunt RI&E. Om de RI&E extra toegankelijk te maken, geven wij tijdelijk 15% korting. 

Juli & Augustus | 15% korting op RI&E

Wilt u de RI&E laten uitvoeren of laten toetsen door onze veiligheidskundige? Bij uitvoer in de maanden juli en augustus ontvangt u 15% korting! Neem contact op met onze afdeling Veilig & Gezondheid. Bel 0341-438710 of mail naar verkoopbinnendienst@perspectief.eu.

Gratis blogs RI&E

Meer lezen over de RI&E? Bekijk dan deze pagina

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E.

Meer informatie over de RI&E: Waarom een RI&E?