Motiveer de mobiliteit van medewerkers

Workshops mobiliteit

Het is een kenmerkende uitdaging voor veel bedrijven: investeren in de mobiliteit van je medewerkers. Als werkgever wil je je personeel vitaal, gezond en geïnspireerd houden. Maar hoe doe je dat nou? 

Hoe zorg je ervoor dat dit effectief gebeurt met een kleine investering? Om aan die behoefte te voldoen, heeft Perspectief workshops in het leven geroepen om medewerkers hierbij te helpen. Omdat deze workshops zo succesvol bleken voor mensen die wij begeleidden in een loopbaantraject, is het nu ook mogelijk om deze ‘los’ in te kopen!

Om wat voor workshops gaat het?

Zo is er een workshop “Spelen met je talenten - een oriëntatie op je loopbaan” waarin deelnemers worden uitgedaagd om na te denken over belangrijke loopbaanvragen en worden gestimuleerd om in actie te komen.

Of de workshop “Personal Branding” waarin mensen worden gestimuleerd om kleur te bekennen: wat zijn jouw waarden, jouw unieke eigenschappen of eigenaardigheden, hoe cultiveer je deze en hoe communiceer je dit richting je werkgever, de arbeidsmarkt of je klanten? 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Clarinda (clarindamauritz@perspectief.eu) voor meer informatie!