workshops
verbeter jouw skills

Workshops

Vind de baan die bij jou past!

Workshops

Wat je zegt ben je zelf!Personal Branding

Deze workshop is een echte aanrader voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn talenten en drijfveren en zichzelf wil leren presenteren als een unieke werknemer.

Spelen met je talenten!Een oriëntatie op je loopbaan

'Spelen met talenten' is een workshop van een halve dag waarin je het beste uit jezelf leert halen, geïnspireerd wordt om na te denken over belangrijke loopbaanvragen en waar je wordt gestimuleerd om in actie te komen.

Wie schrijft die blijft!Curriculum vitae en sollicitatiebrief

Wil jij een CV en brief waarmee je binnen 10 seconden bovenop de stapel van werkgevers ligt met de wens “Die wil ik spreken!”? Kom dan naar deze workshop!

DigiDoen!Online presenteren en netwerken

De arbeidsmarkt verandert snel en de manieren waarop je jezelf kunt presenteren ook. Deze workshop neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen!

De ultieme kans voor een verbluffende indrukSollicitatiegesprekken

Je hebt gesolliciteerd bij een organisatie en het is zover: ze willen je spreken! Dat betekent dat je het merendeel van de andere kandidaten al achter je hebt gelaten. Hoe voer je een sollicitatiegesprek waarbij je laat zien wie jij bent en waarom jij de oplossing voor hun probleem bent? Dat leer je in deze workshop!

Locaties

  • Houten - Korte Schaft 23A (gebouw: Houtens Hart)
  • Capelle a/d IJssel - Rivium Boulevard 301-320 (Regus Rotterdam Braingate)
  • Zwolle - Dokter van Deenweg 54 (gebouw: Rembrandt)
  • Harderwijk - Selhorstweg 99

Kortingsactie

Wij vragen een vergoeding (voor deelnemers die níet aangemeld zijn voor een outplacement of spoor 2 traject bij Perspectief) van € 249,- per persoon per workshop. In totaal zijn er 5 workshops. Bij deelname aan alle workshops, ontvang je een korting van € 100,- op de totaalprijs. 

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande formulier. Let op: de workshops zijn gerangschikt per plaats. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar  (Telefoonnummer).

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
HOUTEN
CAPELLE A/D IJSSEL
Naam bedrijf (indien van toepassing)
Factuur adres (mag ook e-mailadres zijn)
ZWOLLE
HARDERWIJK